Интелигентната антипаркинг скоба се управлява от разстояние чрез Bluetooth през

...
Интелигентната антипаркинг скоба се управлява от разстояние чрез Bluetooth през
Коментари Харесай

Интелигентна защита на паркоместа! Управление на паркинг места и достъп – индивидуално и корпоративно

Интелигентната антипаркинг скоба се ръководи от разстояние посредством Bluetooth през мобилното приложение. Осигурява благонадежден надзор и дейно ръководство на паркирането. Предпазва мястото за паркиране от неоторизирано потребление. В съпоставяне с обичайните бариери за паркиране, предлага доста новаторски функционалности и благоприятни условия, в това число автоматизация.

Характеристики

• Управлeние посредством гратис приложение (Android и iOS)

• Споделяне на краткотраен дигитален код за гости

• Опция за автоматизирано затваряне при овакантяване на автомобила

• Акумулаторни литиево-йонни батерии/постоянно зареждане (опция с двойно захранване)

• Модерен безоблачен панел за устойчива самостоятелност

• Здрав железен материал, който устоя до 9 тона натоварване

• Устойчив на атмосферни въздействия

• Вандалоустойчив дизайн

• Предпазен патрон срещу строшаване

• Възможно ръчно ръководство

• Лесен монтаж с предоставените крепежни детайли

• Персонализиране

• Възможност за интеграция с други системи

Как работи?

Интелигентната антипаркинг скоба се ръководи отдалечено от гратис мобилно приложение, което разрешава лесното повдигане или втурване на бариерата за паркиране от комфорта на автомобила. Паркинг бариерата Parklio™ е направена от високоустойчив материал, с цел да устоя на разнообразни външни условия. Висококачествените стоманени съставни елементи разрешават на бариерата за паркиране да издържи до 9 тона натоварване и над 4000N хоризонтална мощ.

Инсталирайте интелигентната антипаркинг скоба на вашето място за паркиране

Вандалоустойчивият дизайн защищава антипаркинг скобата от щета или манипулиране. В случай на несъразмерна мощ системата от гумени пружини вътре в механизма ще поеме удара на автомобила и единствено защитният щифт ще се счупи и ще бъде бързо сменен.

Интелигентната антипаркинг скоба не изисква външно зареждане с помощта на акумулаторните акумулатори, които могат да устоят до 1 година с едно зареждане. Оборудвана е с съвременен слънчев панел за устойчива самостоятелност, като има опция за свързване на бариерата към зареждането. Батериите Parklio™ се оферират в 2 версии – единична и двойна.

Лесна за потребление и надзор

Интелигентната антипаркинг скоба комуникира със смарт телефона посредством Bluetooth Low Energy модул на разстояние до 50 м. Bluetooth връзката разрешава на антипаркинг скобите да работят дейно с надеждна връзка във всяка среда за паркиране, в това число подземни гаражи.

Отнема единствено 4 секунди, с цел да се отвори бариерата, като по този метод се икономисва скъпо време за крайния консуматор.

Тази умна система не изисква настрана дистанционно управление, би трябвало единствено да изтеглите приложението Parklio™ на вашия смарт телефон. Освен това, бариерата има защитен патрон/лост за ръчно ръководство на бариерата при липса на смарт телефон.

Модул за далечен надзор и мониторинг

Модул за създаване на малка/средна система с до 20 места с един Gateway. Опция за интернет връзка през 3G/4G модул, който е вграден или през RJ45 порт. Позволява планови решения с по-голям брой места за паркиране чрез програмен продукт за мениджмънт.

е народен водач в доставката, адаптирането и подготовка на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в страната,,,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР