Интелигентите прахосмукачки на Roborock са мечтан уред за почистване на

...
Интелигентите прахосмукачки на Roborock са мечтан уред за почистване на
Коментари Харесай

Две страхотни Roborock прахосмукачки - с отстъпки


Интелигентите прахосмукачки на Roborock са желан апарат за разчистване на всеки дом

Този месец онлайн магазинът Geekbuying отбелязва своята 11-та годишнина с огромни отстъпки на едни от най-търсените артикули. Такива са паметните прахосмукачки Roborock.

Два модела Roborock сграбчват вниманието с преференциални цени в промоцията на Geekbuying. Това са моделите Roborock S8 и Roborock S7 Pro Ultra. Ето какво ще получите за парите си, избирайки тези модели:

Roborock S8

Роботизираната прахосмукачка  се появи напълно скоро на пазара в Европа. Това е базовият модел от серията S8, който се доставя с компактна станция за зареждане и някои практични съоръжения като моп за закрепване към уреда и протектор за пода.

Roborock S8 събира педантично отпадъците и от твърдата настилка, и от килима

С височината малко под 10 см, S8 може да влиза безпроблемно под мебелите за педантично разчистване. Една от най-важните характерности е DuoRollers – две огромни гумени ролки изпод, които се въртят в противоположни направления и при всмукателна мощ от цели 6000 Pa доста покачват продуктивността на.

Почистващият роботът засмуква както най-финия прахуляк, по този начин и някои по-едри частици по пода. Странична четка избутва боклука към смукателния отвор и оттова към кутията за прахуляк с размер 400 мл, а резервоарът за вода е 300 мл. Модерната система за разчистване VibroRise вибрира 3000 пъти в минута и съумява да отстрани даже леко засъхнала нечистотия от пода.

Roborock S8 има много огромна всмукателна мощ – до 6000 Pa

Roborock S8 е образован апарат – употребява ултразвук, с цел да дефинира дали сега е върху килим или гладка настилка и да се самонастрои, да вземем за пример, като повдигне мопа с 5 мм и по този начин да избегне намокрянето на килима. Прахосмукачката работи много безшумно.

С помощта на технология за лазерна навигация (LiDAR) роботът разпознава заобикалящата го среда, основава виртуални карти и направлява в жилището. съумява да избегне трудности, като ги заобикаля, употребявайки 3D светлина и технология за инфрачервени изображения.

Картите, които изготвя Roborock S8, вършат почистването доста по-интелигентно

Роботът се настройва от мобилно приложението, включително равнище на всмукателна мощ, активност на разчистване и желан маршрут. Можете да изберете също дали роботът да почиства единствено с прахосмукачка или да задейства и мопа, дали да почиства цялото равнище или единствено да се концентрира върху обособени стаи/зони.

Ако търсите прахосмукачка робот с моп, която е производителна и ефикасна, на добра цена, Roborock S8 е подобаващ избор. Можете да купите прахосмукачката тук: – за €502,26 след ваучър за отстъпка GKB11ANNI1. Ако платите с PayPal ще получите още $15 отстъпка и крайната цена става €488,24. Доставката е безвъзмездна, от европейски склад, в границите на няколко работни дни.

Roborock S7 Pro Ultta

Вторият модел, който представяме през днешния ден, е, считана за една от най-хубавите роботизирани прахосмукачки, предлагани на пазара сега. Не инцидентно моделът се назовава “ултра ” – това е образован, ефикасен и устойчив апарат за изсъхнало и мокро разчистване, който е оборудван с функционалности на изкуствен интелект и специфична станция за изпразване на събрания отпадък.

Roborock S7 Pro Ultra се доставя в комплект с базова станция, която облекчава домакините

S7 Pro Ultra може сама да изцежда кърпата за разчистване, а употребяваната вода автоматизирано се изсмуква от прахосмукачката и се съхранява в контейнера за мръсна вода на съпътстващата станция. Единствено ще ви се постанова да сменяте един път на месец и половина торбата с отпадък в станцията, да изпразните резервоара за мръсна вода и да налеете чиста вода.

Roborock S7 Pro Ultra е способна да отстрани даже упорити замърсявания от пода

Роботът автоматизирано разпознава подовите настилки и самичък да задейства съответните технологии за разчистване. Например, когато открие килим, задейства разчистване с забрадка. Специална система VibraRise с 3000 трептения в минута разрешава на прахосмукачката да отстрани даже засъхнала нечистотия.

Роботът има огромна всмукателна мощ – до 5100 Pa, като за най-упоритите замърсявания е очакван режим Max+. За кухнята пък е налична функционалност за рутинно разчистване след готвене, която се задейства с едно тракване.

Управлението на Roborock S7 Pro Ultra е елементарно и прелестно с мобилно приложение

Някои градивни особености също вършат усещане. Сред тях е хубавичко гумена четка, която е ситуирана доста покрай пода, което усъвършенства почистването. Освен това  не позволява усложнение на косми от домашни любимци в четката.

При консумиране на батерията с потенциал 5200 mAh, прахосмукачката автоматизирано се връща до зарядната станция, презарежда се и продължава да чисти от мястото, където е прекъснал. Тя знае когато и да е къде се намира, даже когато почиства многоетажни жилища. За това оказва помощ една от най-усъвършенстваните системи в света за сканиране и навигация, с които е оборудвана S7 Pro Ultra.

Когато Roborock S7 Pro Ultra се грижи за чистотата вкъщи, всички са щастливи

Разбира се, забавни са и вариантите за ръководство с мобилно приложение. Можете да задавате стаи и разнообразни зони за разчистване, да изграждате виртуални стени и неразрешени зони. Полезна смарт функционалност е ръководството с гласови команди посредством Гугъл Assistant. Нещо повече, S7 Pro Ultra непрекъснато да се учи и усъвършенства, за стане по-ефективна в почистването.

В умозаключение, този почистващ робот изцяло оправдава суперлативите за него. Можете да го купите тук: – за €772,26 след ваучър за отстъпка GKB11ANNI1. При заплащане с PayPal ще получите още $15 отстъпка за последна цена от €758,24. Доставката е безвъзмездна, от европейски склад, в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР