Интелигентен ход на ранен инвеститор превърна малка сума в значително

...
Интелигентен ход на ранен инвеститор превърна малка сума в значително
Коментари Харесай

Инвеститор направи впечатляващите 735,800% печалба с тази меме криптовалута

Интелигентен ход на ранен вложител трансформира дребна сума в доста благосъстояние, като капитализира Pepe (PEPE), известна меме криптовалута.

Придобивайки милиарди PEPE токени малко след стартирането му, въпросният адрес стратегически продал част от притежанията си, което докара до изключителна облага от 735,831%.

Друг вложител, който държи трилиони PEPE от 2023 година насам, се радва на възвръщаемост на инвестицията от над 95,000,000%.

Институционални играчи като BlockTower Capital също се възползваха, продавайки забележителна част от своите PEPE холдинги за 20% облага.

Тези истории за триумф акцентират доходоносния капацитет на спекулативните вложенията в криптовалута, стимулирайки нараснал интерес и присъединяване на пазара.

Тъй като мемекойните набират мощ и демонстрират забележителни придвижвания на цените, вложителите са привлечени от техния капацитет за забележителна възвръщаемост, въпреки и със свързани опасности.

Метеоритният напредък на PEPE илюстрира динамичната природа на криптовалутния пейзаж и акцентира привлекателността на високорисковите вложения с висока възвръщаемост в пространството на цифровите активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР