Intel превърна петте ноти от своя култов звуков джингъл Intel

...
Intel превърна петте ноти от своя култов звуков джингъл Intel
Коментари Харесай

Intel подобри “Пам-па-па-пам’ – сега това е хип-хоп

Intel трансформира петте ноти от своя паметен звуков джингъл Intel Bong в пълноценно музикално произведение, с цел да поздрави вложители, анализатори и публицисти, отразяващи доклада за приходите на компанията. Композицията е изпълнена в хип-хоп жанра —- с дръм-машин и скречове.

Парчето беше пуснато в навечерието на брифинга, който управлението на компанията организира във връзка публикуването на доклада за третото тримесечие на 2023 година, и не всеки съумя незабавно да разпознае към този момент емблематичния претекст, основан през 1994 година от композитора Валтер Верзова (Walter Werzowa). Но като цяло оценките за тази негова интерпретация се оказаха много позитивни. Това е първият път, когато тази музика се извършва в нова версия, удостовери шефът на Intel по корпоративните връзки Уилям Мос (William Moss).

https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2023/10/11___Intel_Walkout_Bong_Longform_5.1_MIX.L.mp3

С тази ария компанията може би е желала да съобщи на обществеността, че нещата вървят добре за тях. Продажбите към момента не порастват и спадът на PC-пазара към момента продължава, само че Intel съумява да завърши второ следващо тримесечие с облага —- тя възлиза на съвсем $300 милиона. Повечето подразделения съумяха да подобрят представянето си спрямо предходното тримесечие.

Изпълнителният шеф на Intel Пат Гелсингер сподели, че клиентите на компанията са изчерпали запасите си през първата половина на годината и това приказва доста за революцията на изкуствения разсъдък в PC сегмента. Съкращението „ AI “ беше чуто повече от 60 пъти по време на брифинга — по-често от дефинираната по-рано тактика на компанията „ пет възела за четири години “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР