„Интел” обяви, че работи върху свръбърз процесор, специално предназначен за

...
„Интел” обяви, че работи върху свръбърз процесор, специално предназначен за
Коментари Харесай

Интел създава свръхбърз процесор за изкуствен интелект


„ Интел” разгласи, че работи върху свръбърз процесор, особено предопределен за системите с изкуствен интелект. " Мисля, че сме при започване на огромна смяна... Изкуственият разсъдък ще бъде сходен на (развитието на) Интернет през 90-те години ", сподели Брайън Кързанич на конференция по технологии проведен в Калифорния от „ Уолстрийт джърнъл”, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

Чиповете, предопределени за изкуствения разсъдък, би трябвало да могат да обработват огромни количества данни в действително време. Поради това „ Интел” в партньорство с „ Фейсбук” и други компании, се насочи непосредствено към проектирането на специфичен микропроцесор, изяснява водачът във ”Фейсбук”.

В формалния блог на " Интел " (Intel) Брайън Кързанич декларира, че тези нови чипове биха разрешили " нови типове приложения в изкуствената просветеност ", биха спомогнали за трансформирането на здравния бранш, обществените мрежи, колите, прогнози за времето и други Този нов тип свръхмощен чип е в развой на създаване повече от три години и първият модел се чака да бъде разполагаем " скоро ", сподели Навийн Рао, съосновател на започващата профилирана в машинното образование и закупени от Intel предходната година.

" Ние проектирахме този чип (...), с цел да се освободим от актуалните ограничавания, наложени от това, което се предлага на пазара и което не е особено предопределено за изкуствения разсъдък ", сподели представителят на компанията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР