Интеграцията с правни и бизнес информационни системи е още една

...
Интеграцията с правни и бизнес информационни системи е още една
Коментари Харесай

ERP.net вече е интегрирана със софтуера на Апис


„ Интеграцията с правни и бизнес осведомителни системи е още една посока за развиване на ERP системите в бъдеще ”, споделя Наталия Футекова, ръководещ сътрудник на ERP.BG.
(снимка: ERP.BG)

Българската система за ръководство на бизнеса ERP.net към този момент е интегрирана със софтуерните артикули на Апис за правна и фирмена информация. Това оповестиха от компания ERP.BG, която е основател на платформата.

Апис към този момент е забележим непосредствено на екрана на ERP.net – през десктоп интерфейса, както и през новия уеб интерфейс. Последният улеснява доста свързването на ERP системата с външни приложения като BI системи, платформи за ръководство на автопаркове и други За да достъпват базата данни на Апис, клиентите би трябвало да са я закупили авансово.

„ Интеграцията с правни и бизнес осведомителни системи е още една посока за развиване на ERP системите в бъдеще. За ERP.net това е чудесна опция да разшири функционалностите на своя програмен продукт, доразвивайки цялостната екосистема от сътрудници и външни приложения за него ”, съобщи Наталия Футекова, ръководещ сътрудник на ERP.BG.
още по тематиката
За разлика от обичайния метод при системите за ръководство на бизнеса, ERP.net се развива на първо място като отворена платформа за разработка на външни бизнес приложения. Тя разполага с пълностоен API, партньорска стратегия и магазин за продажба на приложения.

Важно преимущество на интеграцията с Апис е, че се дава цялостната информация за фирмените контрагенти непосредствено в ERP.net. Това е част от тактиката на компанията за мощно развиване на CRM модула – една все по-търсена функционалност от клиентите на бизнес програмен продукт.

Интеграцията може да се употребява при евентуални покупко-продажби, с цел да се ревизира какъв е размерът на компанията, какъв брой личен състав работи в нея, какви са приходите за последните няколко години, кои са притежатели и така нататък Тя може да откри приложение и при периодическата оценка на доставчиците на дадена компания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР