Инструментът за пазаруване с помощта на разширена реалност се нарича

...
Инструментът за пазаруване с помощта на разширена реалност се нарича
Коментари Харесай

Ще пробваме виртуално обувките, които купуваме онлайн от Amazon

Инструментът за извършване на покупки благодарение на разширена действителност се назовава „ Виртуално пробване на обувки ”. Функцията се задейства при допиране на съответния бутон. След това купувачът би трябвало да насочи камерата на смарт телефона към краката си и след секунди ще ги види „ обути ” в определения чифт виртуални обувки.

Виртуалното мерене няма да покаже дали обувката е мека, комфортна и по какъв начин приляга на крайници, само че посредством приложението клиентите могат да избират другите цветови варианти, с цел да преценяват кой цвят им подхожда и по какъв начин ще се съчетават обувките с облеклото им. Така съветът „ Пробвайте, преди да купите ” до известна степен минава от физическите магазини за обувки и в цифровите им съперници.

От Amazon споделят, че функционалността включва „ хиляди стилове “, включително New Balance, Adidas, Reebok, Puma, Superga, Lacoste, Asics и Saucony. За момента виртуалният инструмент е наличен единствено за консуматори на iOS в Съединените щати и Канада в приложението за извършване на покупки на Amazon, само че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР