Инструментът тества качеството на сайтовете в реално време и дава

...
Инструментът тества качеството на сайтовете в реално време и дава
Коментари Харесай

NEXT BASKET със 100% резултат в Google PageSpeed Insights

Инструментът тества качеството на уеб страниците в действително време и дава оценка от 0 до 100 по разнообразни индикатори.

, новата платформа за електронна търговия, предопределена за дребни, междинни и огромни предприятия, неотдавна тества своя пилотен уеб страница за електронна търговия в Гугъл PageSpeed Insights. Резултатите са повече от отлични, като онлайн магазинът реализира 100% резултат за продуктивност, 100% резултат за досегаемост, 92% резултат за най-хубави практики и 90% резултат за SEO.

Гугъл PageSpeed Insights: Какво мери и какво значат резултатите

Гугъл PageSpeed Insights е инструмент, създаден от Гугъл, който оказва помощ на притежателите на уеб страници да проучват продуктивността на страниците си в действително време. Инструментът мери разнообразни фактори, в това число скоростта на зареждане, потребителското преживяване и достъпността, и дава оценка от 0 до 100 въз основа на своите констатации.

Резултат от 100% успеваемост в Гугъл PageSpeed Insights демонстрира, че уебсайтът е изцяло усъвършенстван за скорост и потребителско преживяване. Това значи, че бързо и безпроблемно зареждане, което улеснява навигацията на потребителите и намирането на това, което търсят. Високият резултат значи също, че уебсайтът е наличен за всички консуматори, без значение от тяхното устройство или местонахождение.

За задачата уеб сайтът покрива по този начин наречените съществени уеб индикатори (Core Web Vitals) – серия от метрики, особено създадени, с цел да оценят качеството на интеракция сред уебсайт, устройство и краен консуматор.

Предимствата на бързия и добре усъвършенстван електронен магазин

Преди всичко, бързият уеб страница може да спомогне за възстановяване на потребителското преживяване, което води до по-голяма ангажираност, задоволеност на клиентите и – в последна сметка – до увеличение на продажбите.

Освен това, добре усъвършенстваният е-магазин може да спомогне за възстановяване на класирането в търсачките. Или другояче казано – бизнесът получава повече трафик и видимост без да харчи пари за платени реклами в търсачките.

Не на последно място, спазването на всички положителни практики за уеб страницата може да помогне за възстановяване на сигурността на уеб страницата, като понижи риска от хакерски атаки и нарушение на сигурността на данните. Това е изключително значимо в областта на електронната търговия, където постоянно се обработва сензитивна информация за клиентите.

Решения за електронна търговия от ново потомство

Впечатляващото показване в теста на Гугъл PageSpeed Insights е следващото доказателство за капацитета на NEXT BASKET да предложи ново потомство готово решение за онлайн търговия.

Платформата е основана, с цел да направи допустимо построяването на бърз, сигурен и мащабируем електронен магазин, подобаващ за бизнеси със всевъзможен размер. Това е по този начин точно тъй като скоростта на уеб страницата не се въздейства нито от броя артикули и продуктови категории, нито от броя езикови версии в него. Или другояче казано – със старта на NEXT BASKET в идващите месеци, границите пред онлайн бизнесмените към този момент ще бъдат единствено там, където те самите решат да ги слагат.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР