Институционалната криза между Дондуков 1“ и Дондуков 2“ ще продължи,

...
Институционалната криза между Дондуков 1“ и Дондуков 2“ ще продължи,
Коментари Харесай

Социолог: Кризата в отношенията между първите мъже в държавата ще продължи

Институционалната рецесия сред „ Дондуков 1 “ и „ Дондуков 2 “ ще продължи, до момента в който отпред на двете администрации са Румен Радев и Бойко Борисов . Това разяснява в изявление за Дарик социологът Кънчо Стойчев. Според него няма нищо ужасно в следващите предварителни избори и даже в политическа рецесия по образеца на Италия.

 
Кризата в връзките сред първите мъже в страната ще продължи, предвижда за Дарик социологът Кънчо Стойчев:
 
„ Завинаги. Докато е това държавно управление и до момента в който е този президент. Наивно е да мисля и не си го и помислям дори, че веднага ще се прегърнат и схванат. Защо е по този начин? Защото въпросът е кардинален. Това са два разнообразни свята. Президентът Румен Радев и ръководещите - това са два разнообразни свята. Там допирна точка не може да има. Затова този спор ще продължи. Представата за това какво е политика в тези два свята е друг “, сподели той.

 
А политически сюжет, в който на България предстоят серия от избори, в това число предварителни парламентарни, не трябва да плаши никого:
 
„ Събитията от последните месеци дават съображение мъчно да се мисли, че този мандат може да бъде изкаран или в случай че бъде изкаран, ще бъде доста мъчно. И въпросът е не дали може да го изкара, несъмнено може на мускули да го изкара, а би трябвало ли да изкара това държавно управление “, добави Стойчев.-->

 
Според социолога би трябвало да се регистрира не стабилността, а успеваемостта на държавното управление.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР