Институциите успяха да прекратят едно грозно явление, което ни дискредитира

...
Институциите успяха да прекратят едно грозно явление, което ни дискредитира
Коментари Харесай

Иван Гешев: Двамата съучастници на атентатора от Сарафово вече са с доживотен затвор без право на замяна

Институциите съумяха да прекратят едно грозно събитие, което ни дискредитира в очите на нашите другари от Европейски Съюз и целия свят. Радвам се, че бяхме дружно и съм сигурен, че ще продължим дружно, тъй като най-голямото изтребване Холокоста е почнало с първата дума от езика на омразата и крачката сред нея и това всеобщо изтребване, което е последвало, е доста малко. Ние би трябвало да сме доста деликатни, с цел да не се повторят най-черните страници от нашата история. Както виждаме с войната в Украйна, човечеството демонстрира, че като че ли не помни уроците на историята. Надявам се да не сме обречени да ги повтаряме. Това съобщи основният прокурор, откакто получи грамота от еврейската общественост за това, че институцията, която управлява, не е позволила провеждането на " Луковмарш ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

Главният прокурор заяви, че 11 години след атентата в Сарафово има влезнала в действие неоправдателна присъда, доказана на последна инстанция – пожизнен затвор без право на подмяна във връзка с двамата съучастници на атентатора от Сарафово и са почетени гражданките искове на наследниците на петима от починалите от Израел и един български жител, в това число и голям брой потърпевши лица, заяви.

„ Според доказателствата терористичния акт е един от най-големите в българската история и един от най-големите в Европа, бе изпълнен от лица, свързани с организацията „ Хамас “, която е оповестена за терористична от доста страни от Европейски Съюз “, изясни той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР