Институциите обслужват ДПС. Целта на Росенец сега не е да

...
Институциите обслужват ДПС. Целта на Росенец сега не е да
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Не искаме да натрием носа на Доган в Росенец, а да има справедливост

Институциите обслужват Движение за права и свободи.

Целта на Росенец в този момент не е да натрием носа на Доган и да му съборим кея. Целта е да покажем по какъв начин не би трябвало да се случват нещата и да има правдивост. Там има доста несходни постройки, има доста неща, които не са както би трябвало. ” Това сподели в предаването “Денят стартира ” на Българска национална телевизия депутатът от “Демократична България ” Ивайло Мирчев, откакто Дирекцията за народен строителен надзор откри, че част от кея на лятната резиденция на Ахмед Доган в парка Росенец е противозаконна. Мирчев разгласи, че следва да бъдат съборени две противозаконни постройки в имението, открита е компания, която да извърши работата и се надява в Бургас  оптимално бързо да обяват по кое време ще стане това. 

Депутатът от Демократична България изрази позицията на обединението, че България би трябвало с изключение на филантропична помощ, да прати на Украйна и въоръжения и муниции. Но посочи, че обединението е доста комплицирана и се водят договаряния по въпроса.

“Ние вземаме страна в тази война и то на страната на Русия и на Путин сега. Защото парите, които плащаме за нефт, парите, които плащаме за газ на Русия отиват във военно-промишления им комплекс и те създават оръжия, с които убиват хората в Украйна ”, сподели Мирчев.

По думите му, няма да се окажем на студено зимата поради газа. “Единственият негатив, който може да се случи е разлика в цената към 10%. Няма по какъв начин да се окажем без газ, тъй като имаме задоволително други възможности. Капацитетът към този момент не е проблем ”, сподели Мирчев.

Попитан, по какъв начин ще оцени 100-те дни на държавното управление, депутатът съобщи, че “това е първият кабинет, който изобщо не е имал 100 дни ”, тъй като не е имало и ден без той да бъде подложен на критика. А в същото време стартира работа в условия на рецесии. Според Мирчев държавното управление върви в вярната посока, само че би трябвало да форсира темпото.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР