Инстаграм Явно ринопластиката се е превърнала в нова модна тенденция сред

...
Инстаграм
Явно ринопластиката се е превърнала в нова модна тенденция сред
Коментари Харесай

Още една родна знаменитост си отряза носа

 Инстаграм Явно ринопластиката се е трансформирала в нова фешън наклонност измежду родните фолкдиви. А и освен. След като през последните години видяхме поразителната промяна на Преслава, Галена, по-късно и на Камелия, още няколко известни дами взеха решение да легнат под ножа. Може би най-коментираната от тях бе брачната половинка на Лудия кореспондент, Александра Петканова, която се подложи на операцията в прилежаща Турция и мнозина споделиха мнението, че е замязяла на всички попфолк певици и е изгубила идентичността си. 

През последната седмица стана ясно, че и актрисата Елен Колева също е прибегнала към ринопластиката, а през днешния ден виждаме, че в тима на оперираните носове се е включила и Емануела, за която смеем да твърдим, че напълно нямаше потребност от сходна смяна. Красивата изпълнителка също е прибегнала към услугите на експерт в Турция, към който преди време се обърнаха и Камелия, и Силвия Кацарова.

Емануела е отпрашила към прилежащата страна напълно скоро, при започване на месеца в компанията на най-близките си другари и моделката Гери Райчевска. Певицата към момента не е споделила фотоси след интервенцията, само че евентуално напълно скоро ще я забележим с променената ѝ визия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР