Инстаграм Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз скандализира социалните мрежи с

...
Инстаграм
Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз скандализира социалните мрежи с
Коментари Харесай

Мегз: Пиех по 10 литра вода, за да преборя Ковид

 Инстаграм Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз скандализира обществените мрежи с ново шокиращо самопризнание. Мегз е трансформирала метода си на хранене и призна по какъв метод се е излекувала от Ковид-19. 

Шокиращите самопризнания на Мегз хвърлиха нейните почитатели в неразбиране, а някои намерено се опълчиха на схващанията й за живот и я жигосаха като измамница, която тласка младото потомство към крах. 

Дизайнерката от Раковски, която от няколко месеца живее в Дубай, е трансформирала напълно метода си на живот и шокира с хранителния си режим. Той се състои в добиване на соковете и питателните субстанции от храната без да поглъща останалата ненужна материя. Не употребява яйца, риба, хайвер, месо и никаква храна с изкуствени добавки. 

Останалата част от обясненията на Мегз за смяната в живота си е не по-малко стряскаща. Наред с тези неща тя шокира и с новината, че неотдавна е била болна от коронавирус. Тя хвърли и нова светлина върху вируса и лекуването му. Оказа се, че се е излекувала... с вода. 

Откакто е на този хранителен режим Мегз пие доста вода, а нейни почитатели я нападнаха, че прекалява. " 10 литра пиех, когато бях болна от коронавирус. Нормално пия към 3л. Спортувам доста интензивно и от време на време мога да стигна и до 5. Не одобрявам нищо ", откровена е дизайнерката. 

" Аз персонално имам доста мощна връзка с тялото си. Знам по кое време тъкмо какво се случва с него. Спортувам извънредно интензивно. Бягам, плавам, върша йога и медитирам. Под извънредно интензивно имам поради, че тичам 3.6 км спринт. Не си припомням от кой момент не съм боледувала. Благодаря, за което.  Като изключим предходната седмица когато изкарах коронавирус без медикаменти.

Познавам всеки сантиметър от тялото си и потребностите му. От думите ви разбирам, че за вас тази връзка е странна и непозната. Но за какво вместо да се обогатите и научите по какъв начин става ме пращате на доктор? Благодаря за поддръжката, само че тя не е единствено една дума ", написа още Мегз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР