Инстаграм Попфолк звездата Андреа сбъдна мечтата си да се види като

...
Инстаграм
Попфолк звездата Андреа сбъдна мечтата си да се види като
Коментари Харесай

Андреа сбъдна мечтата си да се види като булка

 Инстаграм Попфолк звездата Андреа сбъдна фантазията си да се види като младоженка. Неведнъж е признавала, че желае да облече бяла рокля и да мине под венчило с Кубрат Пулев. Мечтата й до някаква степен се извърши. 

Е, не е пред олтара с Кубрат Пулев, защото той ясно сподели, че не гледа на нея съществено, само че въпреки всичко съумя да се види в бяло и след години да гледа снимки от този незабравим ден. 

Вместо пред олтара, Андреа е облякла булчинската рокля в пустинята в Египет. След като осъзнала, че надали в този живот ще се венчае в действителност, тя решила да изкара малко пари и да снима реклама с бялата рокля. " Поне да се видя като младоженка ", мрънкала тя на околните си. 

Изпълнителката се радва на екзотична почивка в Египет. Русата хала прави съпричастни почитателите си със фотосите, които разгласява от африканската страна. Отново я атакуват, че прекалява с фотошопа, само че наподобява тя няма желание да си вземе поука и фрагментите й стават все по-пипнати и нищо общо с нейната същина онлайн.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР