Инстаграм Още след първите издания на предаването Маскираният певец зрители и

...
Инстаграм
Още след първите издания на предаването Маскираният певец зрители и
Коментари Харесай

Крисия каза в прав текст защо си е тръгнала от Шоуто на Слави

 Инстаграм Още след първите издания на предаването " Маскираният артист " фенове и панелисти заподозряха, че зад някоя от маските се крие Крисия Тодорова. Дали в действителност е по този начин, става ясно в идващите седмици. Засега в духа на секретността, която постанова формата, надарената певица отхвърля, само че за сметка на това на драго сърце споделя пред " Блиц " за учебното заведение, " Евровизия "  и задачите, които ще следва в бъдеще. 

- Крисия, ти си ученичка в девети клас, на музикалната гимназия в София. Учиш поп и джаз. Помогна ли ти известността при влизането в учебното заведение?

- Не. Държах изпит по пеене и солфеж като всички останали. Напълно обикновено. Известността не ме прави по-привилегирована от другите в учебното заведение. Вярно, че от време на време се държат друго с мен, само че това нищо не трансформира.

– Как върви учението?

- Супер. Справям се.

- Извън музикалните, кои предмети ти харесват?

- Обичам да рисувам. Химията, там имам пет и физиката изучавам, тъй като е нужно. Но се оправям.

- А музикалните предмети?

- Уча солфеж, история на музиката, обикновена доктрина, пиано. Успехът ми е добър.

- Ти ли си най-хубавата в класа?

- Там сме 27 души - учим класика, принадлежности, поп джаз, изобщо музика. Никога не съм си мислила, че аз съм най-хубавата. Всеки от нас пее по личен метод и дава всичко от себе си.

- Преди шест години стана известна за момент. Мечтала ли си за това?

- Не, стана инцидентно, в никакъв случай не съм го мислила. Приятелки на мама и сестра ми видяха, че " Шоуто на Слави "  търси сътрудник на господин Андреев, те знаеха, че пея и взеха решение да ме пуснат на смешка.

Бях изцяло спокойна, тъй като нямах упоритости, просто трябваше да удовлетворя желанието на другите и след това да се прибера у дома. Не смятах, че това е значимо. Но когато изведнъж станах известна, в действителност се тормозих. И към момента е по този начин, макар че привиквам.

- Известността оказва помощ ли или пречи в учебното заведение и отвън него?

- И двете. Тя си има и плюсове и минуси.

- Кои са повече?

- Минусите, само че един минус постоянно може да стане плюс.

- Има ли злоба?

- Има. Понякога се държат с мен по-различно.

- Къде се изявяваш в този момент?

- Имам собствен репертоар, с който излизам на другите подиуми, основно с благотворителни концерти за заболели деца. Пея кавъри на международните поп звезди, които одобрявам. Имам и песни, писани особено за мен, основно от екипа на 7/8. А една ария композирах сама. Казва се " Витамини ". Аранжиментът е на Светлин Кръстев, а текста на Еванджелин. Това е първата, само че няма да бъде последната ми авторова ария.

- Ти към този момент не си в екипа на Слави Трифонов. Защо?

- Защото реших, че е време да се развъртвам сама. Да работя за себе си и да си направя личен екип.

- Как се разделихте?

- Запазихме отличните си връзки.

- Искаш да продължиш сама, това е похвално. Но знаеш ли накъде?

- Надявам се до 1-2 години да не съм в България. Ще се занимавам с поп и джаз. Целта ми е да си основа личен жанр, който да е микс на това, което се слуша и това, което ми доставя наслаждение.

Знам какво желая и ще продължа в Англия и Америка. Там е най-хубавото място за бъдещето ми развиване. Това съм решила, последвам пътя си, само че сигурно няма да не помни родината и ще не преставам да върша български песни.

- Какво си спомняш от участието си в " Евровизия "  в Малта. Тогава беше само на 10 и се класира на второ място?

- Бях доста болна, на антибиотици. Това доста ме притесняваше. Исках да дам всичко от себе си, само че се усещах доста зле. В 8 сутринта, когато трябваше да потегли за летището, температурата ми бе 39 градуса. Извикахме доктор и се наложи той да тръгне с нас за Малта.

- Какво се случи там? Как съумя да се възстановиш?

- Другите участници даваха изявленията, а аз не можех да приказвам, не можех и да преговарям. Мълчах, с цел да запазя гласа си. Накрая взех медикаменти и излязох. Пях с голямо предпочитание.

- Идеята за песента " Детска планета "  е твоя?

- Да. Исках тя да носи духа на детството. Най-красивото време в живота на индивида.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР