Инстаграм Григор Димитров се запозна с милиардера Елдар Османов, баща на

...
Инстаграм
Григор Димитров се запозна с милиардера Елдар Османов, баща на
Коментари Харесай

Гришо е одобрен за зет, Лолита го запозна с баща си

 Инстаграм Григор Димитров се срещна с милиардера Елдар Османов, татко на гаджето му Лолита.

Срещата сред двамата се е състояла в Маями. Най-добрият ни тенисист и приятелката му прекараха към 20 дни във Флорида след " Аустрелиън Оупън ". Оказа се, че фамилията на Лолита живее там през по-голямата част от годината.

Баща й Елдар е измежду притежателите на първокласния комплекс, в който бяха отседнали Лолита и Григор. Именно по тази причина Османова се беше отбелязала " у дома " по време на престоя в Маями, написа. 

" Декември е обичаното ми време през годината, изключително моментите, прекарани в Маями със фамилията ми ", споделяла е Лолита.

Двамата с Гришо са прекарали много време с околните на красивата рускиня. Именно това е била и първата публична среща на Димитров с бащата на половинката му - един от най-богатите руснаци Елдар Османов.

Родителят на Лолита е притежател на огромната енергийна компания MRSEN и на още куп други компании. Състоянието на Елдар се мери в милиарди, макар че преди време руснакът съвсем банкрутира. Именно около свадите към компанията му Османов напуща Русия и се открива във Флорида.

" Баща ми е от кавказката република Кабардино-Балкария, а майка ми е арменка ", разкри Лолита в лайвчат неотдавна.

Бизнесменът следи изкъсо персоналния живот на щерка си. Той е винен за проваления й брак с различен богат правоприемник - Гаспар Авдолян. Дори освен това - наклеветен е, че е омъжил Лолита по сметка. Конфлит сред него и бащата на брачна половинка на Османова за голяма сума пари става причина за края брака на децата им.

Когато се разбра за връзката й с Гришо, мнозина побързаха да разгласят, че таткото по никакъв начин няма да утвърди избраника на щерка си. Милиардерът не желал към нея да се навъртат красиви и нахакани младоци, които да я употребяват поради парите. Явно Димитров е съумял да завоюва Османов и е потвърдил, че не е с Лолита поради положението й. Затова е бил признат задушевно в дома на семейството в Маями.

За разлика от околните си Лолита живее в Монако. Мести се в княжеството преди четири години, след развода с Гаспар.

" Може да прозвучи необичайно, само че обичам Монако. Невероятно място е ", споделя тя.

Имено в Монако Лолита се среща с Григор. Покрай него заобичва тениса, който самата тя е упражнявала като дребна.

" Никога преди този момент не съм следила тениса, даже самоуверено мога да кажа, че за даден интервал от време го мразех. Тренирах интензивно като дете, само че беше прекомерно изморително за мен и на 16-годишна възраст преустанових. Сега играя 1-2 пъти в годината ", откровена е Лолита, която сега е с Гришо в Акапулко.

Дали след срещата и утвърждението със страховития баща милионер връзките сред Гришо и Лолита ще се задълбочат, занапред следва да забележим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР