Инстаграм Фолкдивата Лорена не потвърждаваше до този момент, че ще става

...
Инстаграм
Фолкдивата Лорена не потвърждаваше до този момент, че ще става
Коментари Харесай

Лорена потвърди, че е бременна и показа коремче

 Инстаграм Фолкдивата Лорена не потвърждаваше до този миг, че ще става майка, откакто излязоха десетки клюки за новината. Преди няколко дни обаче певицата реши да показа прелестната страст със своите почитатели и изрично съобщи, че в действителност е бременна.

Тя качи фотография в обществените мрежи с бременното си коремче. Под фрагмента изпълнителката написа:  " Нищо инцидентно не се случва в този живот. Всичко си идва на точното място, тъкмо когато му е времето.... и с избрана цел... Човек идва на този свят с една съществена задача да стане ЧОВЕК и да сътвори подобен. Време е моята задача да стартира “.

Разбира се незабавно " заваляха " десетки поздрави от страна, както на почитатели, по този начин и на нейни колежки. 

“Честито. Най-хубавата вест “, написа Преслава. " Лорче,това е прелестна вест! Бъди щастлива и благословена “, поздрави Малина, а Десислава не не помни и таткото: " Честито на бъдещите мама и тати!! Много благополучие и наслади! “

36-годишната Лорена се е задействала съществено с кариерата си и е снимала цели два клипа, с които да задържи вниманието върху себе си, до момента в който е по майчинство. А поетите й задължения за идващите месеци се разпределят измежду колежките й. Вероятно ще замине при бъдещия баща и ще роди в Германия, където той работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР