Инстаграм Една от позабравените фолк певици изненада с нова визия, с

...
Инстаграм
Една от позабравените фолк певици изненада с нова визия, с
Коментари Харесай

Помните ли тази фокл певица? Ето какво се случва с нея днес

 Инстаграм Една от позабравените фолк певици изненада с нова визия, с която мъчно може да я разпознаят даже и правилните й фенове от предишното. Това е Теодора, синеоката звезда на " Диапазон рекърдс ", която стана известна с шлагери като " Смешна цена ", " Изневерявам ти ", " Престъпление ", " Моят номер ".

Бургазлийката Теди от години не е дейна във фолк кариерата си. Тя се отдаде на майчинството си и то на доста надалеч. Певицата живее чак в Щатите със брачна половинка й Иво и дъщеричката им Мария, която към този момент е на 6 годинки. През 2016-а певицата и обичания й подвигнаха обилна женитба пред фамозните фонтани на хотел " Беладжио " в Лас Вегас, написа Hotnews.bg

Основното й занятие сега са грижите, които поставя за наследницата си. Много от колежките на Теди, които скъсаха със сцената се отдадоха на най-различни планове, като да вземем за пример създаването на фешън марки. Изпълнителката на " Твоят номер " обаче избра да си гледа фамилията. Тя обаче не е от завладяващите майки в обществената мрежа, които не стопират да разгласяват фотоси на децата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР