Инстаграм Дискотеките са кошмарно място, в което е претъпкано с хора

...
Инстаграм
Дискотеките са кошмарно място, в което е претъпкано с хора
Коментари Харесай

Чалга фурия: В дискотеките е кошмар!

 Инстаграм Дискотеките са кошмарно място, в което е препълнено с хора и не се съблюдава никаква отдалеченост. Това яростно разгласи фолкпевицата Кали. През последните седмици броят на инфектираните у нас пораства и като причина за тревожната наклонност беше посочено отварянето на нощните заведения и футболните игрища. И тъкмо затова през вчерашния ден със заповед на здравния министър Кирил Ананиев на стадионите няма да има аудитория, а закритите нощни заведения и пиано питейни заведения затварят за неустановен интервал от време.

" Няма потребност от препълнени заведения! На кой му е притрябвало да му вървят по краката и да му дишат във врата? Както и да си обърквате чашите на бара от неналичието на каквато и да е било отдалеченост. За едно удобно изкарване на вечерта е належащо да има наложителна 1,5 метра разстояние сред клиентите, а не прекъсване на живота ", разяснява Кали. И добави:

" Друг е въпросът с избиването на хонорарите на всички работещи в областта на нощния живот. Може би това е още един прекрасен мотив да се отсеят можещи от неможещи във всеки един аспект и да стартира да се прави нещо в действителност стойностно, което да си заслужава високия хонорар. Имам поради всеки работещ през нощта - от сервитьор до звездите, които се канят в клубовете. Така хем вълкът утолен, хем агнето цяло. Това е мое мнение, с което не наемам никого ".

От началото на месеца в нощни заведения се заразиха няколко зрелостници, както и хора от личния състав на заведенията. Появи се информация и че родни футболисти са дали позитивни проби за COVID-19, откакто са се забавлявали на закрито в дребните часове на нощта. Фолкпевицата Галена призна, че също е с ковид и дружно с дребния си наследник Александър е под карантина в жилището си в София. Заради болестта за неопределен срок тя приключи участията си. Нейни сътрудници обаче нямат желание да стопират работа и до края на седмицата имат десетки задължения в цялата страна. Според новата заповед на здравния министър те ще могат да пеят единствено в открити нощни заведения, и то при 50% запълване на потенциала с гости. В листата не участва Кали, която стои у дома на несъмнено и надалеч от скупчванията на хора.

" Коронавирусът е нещо, с което би трябвало да се научим да живеем. За страдание, не е единствено той! Има толкоз болести, които могат да се предадат по въздушно-капков път и които са рискови за здравето на индивида, само че за това не се загатва и дума. Хубаво е ние, хората, да помислим за по-сериозна хигиена и за отдалеченост посред ни, колкото и да не ми се желае да го споделям. Аз съм от тези, които високо ценят прегръдката като израз на положителни усеща и планове, само че за жалост, светът към този момент не е това, което беше, и в никакъв случай няма да бъде същият. С присъщия ми оптимизъм обаче намирам нещо хубаво и в това, а точно, че по този начин ще можем да подберем кръг от хора към нас, които същински заслужават близостта ни, и ще остойностим близостта посред ни ", сподели още пред " България Днес " Кали, която е майка на три деца и мисли и за тяхното здраве.

Мнозина сътрудници на Кали са на друга от нейната позиция и упорстват нощните заведения да продължат да работят, тъй като по този метод си изкарват хляба. От сектора са безапелационни, че три месеца без работа са били прекомерно дълъг интервал и затварянето на нощните заведения ще усложни в допълнение финансовото им състояние. Емилия, Анелия, Фики и Мария са единствено от част от известните реализатори, които работят в изключителната конюнктура и одобряват предложения за участия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР