Инстаграм Дъщерята на Гала - Мари Константин Будева се изявява като

...
Инстаграм
Дъщерята на Гала - Мари Константин Будева се изявява като
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала претърпя пълен провал като инфлуенсър

 Инстаграм Дъщерята на Гала - Мари Константин Будева се изявява като инфлуенсър от известно време насам, само че за жалост известността й в Инстаграм се дължи само на купени почитатели, сочи изследване на Хотнюз. Това излиза наяве от обикновена инспекция на профила й.

Ако се има вяра на цифрите, то Мари има над 72 000 почитатели, които наблюдават всяка нейна крачка. Цифрата е много внушителна, само че в реалност обаче тя е един огромен балон от нереални фенове. Едва 15-20 % от тях са действителни и това може елементарно да се потвърди, откакто чекирате профила й в стратегия разобличаваща същинските почитатели от подправените.

Друго значително доказателство за измамата на госпожицата е какъв брой лайка получава една нейна фотография. Средно тя събира към 1200 лайкове, а най-вече 3000-3500. За инфлуенсър с над 70 хиляди почитатели, това са бледи лайкчета. Специалисти са безапелационни, че при подобен набор от публика, то този профил би трябвало да е получил не по-малко от 8000 " сърчица ", а при щерката на Гала не се вижда да има такива проблясъци.

Очевидно Будева мъчно може да се добере до известността на звездната си майка. Още повече, че Гала има 134к в Инстаграм, а някои от фотосите й са с по 10 000 и повече лайка. Вероятно и при нея има закупуване на така наречен ботове, което очевидно се вижда при инспекцията на това кой я следва. А точно има много кухи профили без каквито и да е публикации с по 0 почитатели. Любимият й Стефан - няма да го проверяваме, само че евентуално и там обстановката е същата.

В реалност Гала и Мари не са единствените случаи измежду известните ни персони. Учудващо е обаче, че авторитетна дама като Гала, разрешава такива операции и способи за повдигане на его и самочувствие, разясняват в средите.

" Когато си закупиш подправени почитатели в Инстаграм, автоматизирано профилът ти получава по-голям брой почитатели. Всеки нов почитател обаче е изкуствено основан профил, зад който не стои действителен човек. Поради това не можеш да ангажираш своите подправени почитатели в Инстаграм със фотосите, видеата и сторитата, които публикуваш. Това значи, че даже да си купиш доста на брой подправени почитатели няма да се увеличи броят на визитите на твоя профил. Броят на харесванията и мненията на фотосите ти също ще остане неизменен ", коментират експерти и акцентират, че този способ е еднакъв на неприятна известност. " Притежанието на ботове, даже когато техният брой е дребен, основава огромен риск за реномето на всеки човек, изключително на инфлуенсъра ", разясняват още те.

Не е ясно каква е сумата, която Мари заплаща за тези екстри, само че вместо да ги вложи в нещо свястно и касаещо бъдещето й е задоволително да не й ръкопляскаме. Освен това тя популяризира артикули на марки, които явно я ухажват с артикули или финансиране, подвеждайки ги, че има инфлуенсърско въздействие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР