Instagram Дъщеричката на Алекс Сърчаджева и Иван Ласкин - чаровната София

...
Instagram
Дъщеричката на Алекс Сърчаджева и Иван Ласкин - чаровната София
Коментари Харесай

Дъщерята на Алекс Сърчаджева с роля във филм за домашното насилие

 Instagram Дъщеричката на Алекс Сърчаджева и Иван Ласкин - чаровната София ще взе участие в новата продукция на Яна Маринова, отдадена на домашното принуждение.

Малката София вече упорито следва стъпките на надарените си родители. След като преди половин година работи с майка си по кино лентата " Пакет Вечност ", 10-годишното момиче ще направи запаметяваща се роля в идния филм " Игра на доверие ".

Свалящ маските на домашното принуждение, филмът показва проблемите, пред които се изправят две генерации дами. Те са изиграни от Яна Маринова и Луиза Григорова, които играха майка и щерка и в " Стъклен дом ".

За роднинската им връзка на екрана Маринова загатна още преди няколко месеца, когато бяха пробите на костюми за заглавието. " Кино майка и щерка ", написа наскоро Маринова в обществените мрежи под кадър с Григорова и сина й Бран.

Тъй като филмът ще се концентрира върху историята и на двете дами, изцяло допустимо е София да изиграе по-малката версия на героинята на Луиза в ретроспективните фрагменти. Самият персонаж носи името Елена. Тя е показана като млада, красива, смела и борбена. Има брак с " мъжа-мечта ". Той обаче ще отключи мемоари от травматичното й детство и ще й подсети, че не може да бяга от предишното.

В ролята на бленувания най-малко на първи прочит брачен партньор ще забележим Владимир Зомбори. Неговият воин ще е съумял млад бизнесмен. " Идилията обаче се пропуква, когато той губи надзор върху желанията на брачната половинка си. Това смъква маската на положителните му планове и разкрива друго безпощадно лице ", анонсират от екипа на заглавието.

Режисьор на " Игра на доверие "  е брачният партньор на Григорова Мартин Макариев. С него Маринова е работила по всички свои филми ( " Привличане "  и " Диви и щастливи " ). Режисьорът този път ще бъде и копродуцент дружно с актрисата. Към тях на тази позиция се причислява и Александър Сано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР