Инстаграм Бившата ко-водеща в предаването На кафе Eва Веселинова засне първата

...
Инстаграм
Бившата ко-водеща в предаването На кафе Eва Веселинова засне първата
Коментари Харесай

Ева Веселинова в трепетно очакване, загатна кой е бащата на близнаците

 Инстаграм Бившата ко-водеща в предаването " На кафе " Eва Веселинова снима първата фотосесия на бебчета, които чака. " С близнаците заснехме първата си фотосесия дружно ", написа Ева към видеото, което разгласява в Инстаграм.

Е, несъмнено, става въпрос за фотосесия на бременното коремче на Ева, облечено в красиви рокли. Блондинката показа още, че е щастлива, тъй като обувките с токчета към момента й стават. " Все по-близо до срещата с близнаците - с усмивка и цялостно с обич сърце. Вече нямам самообладание и се приготвям интензивно за най-щастливата среща в живота ми “. Преди време Ева провокира вълна от мнения в обществените медии, споделяйки, че чака близнаци. Тя към момента пази в загадка името на бъдещия баща. И това е мотив доста медии да вършат догатки. Според " Уикенд ", става дума за много по-възрастен от русокоската грък, с който Веселинова поддържа интимни връзки от няколко години.

След обявата обаче Ева сподели фотография на мъжка ръка, която нежно обгръща корема й. Тя сигурно принадлежи на млад мъж, тъй че версията за византиеца бе опровергана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР