Instagram се опитва да се конкурира с TikTok в сегмента

...
Instagram се опитва да се конкурира с TikTok в сегмента
Коментари Харесай

TikTok има намерение да пусне собствена алтернатива на Instagram

Instagram се пробва да се конкурира с TikTok в сегмента на късите видеоклипове, само че най-популярните функционалности на американската обществена мрежа остават публикуването на фотоси във фийда. Както и секцията Stories със наличие, което е налично единствено за 24 часа. Сега TikTok работи върху свое лично приложение, което ще се конкурира със фотофийда на Instagram.

Според информацията на TheSpAndroid в най-новата версия на приложението TikTok има доста препратки към новото приложение TikTok Photos. Приложението евентуално ще бъде доста сходно на Instagram. То ще получи канал за издание на фотоси, които приятелите и членовете на фамилията ще виждат. Тук ще може да се разгласява и част от наличието от главното приложение TikTok. В един от фрагментите от кода се изяснява, че това е платформа, в която можете да намерите „ други съидейници, които обичат да разгласяват снимки„.

Все още не е известна датата на излизане на TikTok Photos, само че скоро следва да се чака формалното известие. Популярните блогъри в Instagram все по-често се оплакват, че обществената мрежа от ден на ден натъртва на видеото. И губи първичното си предопределение като платформа за шерване на фотоси. TikTok би могъл да запълни тази ниша, само че евентуално в този момент не е най-подходящият миг за сходни инициативи. Американските парламентаристи се готвят да подложат на гласоподаване законопроект, който ще принуди ByteDance да продаде TikTok под опасността да бъде блокиран в Съединени американски щати.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР