Инстаграм раздели риалити звездите Теодора Мудева и Румен Радев. Двамата

...
Инстаграм раздели риалити звездите Теодора Мудева и Румен Радев. Двамата
Коментари Харесай

Това ли е светската бомба на годината? В основата са Мудева и Румен Радев

Инстаграм раздели риалити звездите Теодора Мудева и Румен Радев. Двамата се отследваха в мрежата, което незабавно провокира мненията на почитателите – при все, че двойката демонстрираше огромна обич по време на присъединяване си в „ Игри на волята “.

„ Заедно ли са въобще двамата “, несъмнено незабавно последва като въпрос измежду почитателите им, а отговор за тях към този момент от миската по този начин и няма, най-малко не с конкретика.

Носителката на купата „ Мис България “ е спряла да следва профила на досегашния си избраник Румен Радев. А той е направил безусловно същото, което озадачава съществено почитателите им. Последователи на красавицата в мрежата даже видяха, че тя е спряла да носи и годежния пръстен на ръката си, който Румен й даде малко откакто риалитито приключи.

„ Не желая да разясня тематиката дали сме дружно. Ще оставя без коментар и въпроса за какво не си нося пръстена “, съобщи сбито пред „ Телеграф “ Мудева, с което и отчасти дава изясненост за протичащото се в персоналния й живот.

Междувременно направи усещане, че въпреки всичко двойката към момента пази общите си фотоси, оповестени в Инстаграм. Последната такава в профила на Теодора е от 18 февруари. Тогава тя е споделила фотография с обичания си, под която е написала: „ В месеца на любовта всичко е по две “.

„ В момента съм на лекции, не желая да приказвам повече “, прибавя още миската и е реалност, че последните постове в профила й са все свързани с учебници, книги и лекции. Любовта си пък е насочила към новия си домакински любим. Наскоро Мудева се снабди с домакински любим – сладостен пудел, който обожава.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР