Инстаграм профилът на Линда Родин е перфектната доза вдъхновение и

...
Инстаграм профилът на Линда Родин е перфектната доза вдъхновение и
Коментари Харесай

Стил за завиждане от 68-годишната инстаграм звезда

Инстаграм профилът на Линда Родин е съвършената доза ентусиазъм и позитивизъм, която ни е нужна в този момент.

Тя в никакъв случай не е боядисвала косата си, само че обожава да я стилизира в юношески прически, на инат на стандартите. Носи ярки цветове и смели съчетания, а най-често срещаният й “аксесоар ” на фотосите й в Инстаграм е пухкавото й куче Уинкс.

Линда дълги години е работила за списания като “Vogue ” и “Harper’s Bazaar ” и когато идва моментът за пенсионирането й, тя осъзнава, че не желае да стопира да се занима с хубост. Затова на 59 години основава своята марка за бюти артикули “Rodin ” и пренасочва концепциите си за стилни тоалети във фийда на обществените медии.

Днес тя е на 68 години и е следвана от 273 хиляди почитатели, марката й е член от фамилията на Estee Lauder и натрупа от ден на ден клиенти поради качеството на червилата си без химикали.

Формулата й за добър жанр и въодушевление е простичка – обича да се забавлява и не се опасява да опитва. Фен е на винтидж детайлите и си разрешава да влага в такива.

“Късметлийка съм, тъй като през годините фигурата ми не се е трансформирала изключително, тъй че всяка покупка, която съм направила до в този момент и става към момента за носене, продължава да действа в моя дрешник ”, споделя Линда.

Вижте по какъв начин съчетава облеклата си с лекост, като разгледате фотосите в галерията.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР