Инстаграм моделът Васи Стоянова обяви, че ще свали дрехите си,

...
Инстаграм моделът Васи Стоянова обяви, че ще свали дрехите си,
Коментари Харесай

Instagram модел се съблича при титла на Гришо

Инстаграм моделът Васи Стоянова разгласи, че ще смъкна облеклата си, в случай че Григор Димитров завоюва купа. Хубавицата се закани да се покаже единствено по евино облекло, в случай че обичаният й състезател завоюва „ Ролан Гарос”.

19-годишната петричанка има над 1 милион почитатели в обществените мрежи. Тя всекидневно разгласява провокативни фотоси, в които подчертава върху обилните си прелести, написа в. „ България днес”.

Красавицата е фенка на тениса и с тъга следи срутва на Димитров в международната сан листа. Българинът към този момент е едвам 49-ти, което е най-ниското му място от 2012-та година насам.

Дългогодишната травма на Гришо в рамото и ужасна форма извадиха Димитров от елита. Въпреки това Васи е подготвена на всичко, в случай че завоюва купа.

Сега родната красавица Васи Стоянова дава всичко от себе си, с цел да го насърчи да успее.

Двамата имат и нещо общо между тях – постоянно са заливани от хейтърски мнения.

Васи даже се оплака, че са й спрели профила в Инстаграм.

„ Спряха го, тъй като доста консуматори се бяха оплакали. Това са злобари. Като не им одобрявам, да не ме гледат! Деактивираха ме за месец, само че в този момент профилът още веднъж работи”, споделя още тя.

Неприличните оферти към Васи още веднъж бликнали и тя ракрива, че неотдавна е отказала 500 000 $ за една вечер с мераклия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР