Инспекторите са решили да посетят обекта, след като при посещение

...
Инспекторите са решили да посетят обекта, след като при посещение
Коментари Харесай

Трудови Инспектори Започнаха Проверка На Обект С 10 Работника, Но На Антон Не Му Издържаха Нервите И Стана Страшно Меле!

Инспекторите са решили да посетят обекта, откакто при посещаване на други предприятия в региона проверяващи са видели към 10 строителни служащи. Работниците слагат втора плоча без персонални защитни средства и се приготвят да изливат бетон. Обектът не е самостоятелен по надлежния ред с осведомителна табела.

Заради експанзията на проверявания Балтаджиев инспекторите са потърсили подпомагане от полицията и са избягали още преди служителите на реда да дойдат.

Според нормативната база при липса на подпомагане санкцията е 20 000 лева

След като инспекторите посетили градежа, бил публикуван клип, в който те са упрекнати в тормоз и рекет в частен парцел. За неоснователните обвинявания ИА ГИТ ще сезира способените органи, с цел да му бъде потърсена отговорност, се споделя в известието на Инспекцията.

Инспекцията по труда продължава инспекцията. Тяхно право е да посещават всички места, където се прави трудова активност.

Ще бъдат изискани документи от общината и от Регионалната дирекция за народен строителен контрол, с цел да се откри статутът на градежа, допълват от ГИТ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР