Инспектори от Митница Русе пресякоха опит за контрабанда на голямо

...
Инспектори от Митница Русе пресякоха опит за контрабанда на голямо
Коментари Харесай

Задържаха маркови контрабандни дрехи на Дунав мост


Инспектори от Митница Русе пресякоха опит за контрабанда на огромно количество мъжки маркови облекла от Турция. На 26 юли, на ГКПП- "Дунав мост " 1 е спрян за инспекция излизащ от страната лек автомобил с румънска регистрация.

В него пътували двама мъже, румънски жители. При инспекцията в багажника и на задната седалка на колата митнически чиновници откриват чанти, цялостни с нови мъжки облекла. Автомобилът е бил претрупан с 40 броя мъжки костюми, 55 броя мъжки ризи и 25 мъжки сака, носещи емблемите на разнообразни фешън къщи. Сред стоката са открити и 20 тениски, носещи логото "Prada ". Водачът на автомобила декларирал, че стоката е негова и е закупена в Турция.

Тя обаче не била заявена и мъжът не е показал документи за въвеждането й на територията на Европейски Съюз. На лидера на автомобила е формиран акт за определяне на митническо нарушаване. За стоките, за които има подозрения, че нарушават права върху интелектуалната благосъстоятелност, са известени правопритежателите на съответни марки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР