Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ВСС) съобщи, че прави проверка

...
Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ВСС) съобщи, че прави проверка
Коментари Харесай

ВСС нищи за корупция шефката на Софийския апелативен съд

Инспекторатът към Висшия правосъден съвет (ВСС) заяви, че прави инспекция по сигнал за корупция в медиите против ръководителя на Софийския апелативен съд (САС) Даниела Дончева. Публикациите в пресата против шефката на САС бяха преди повече от две седмици.

" На 13 октомври 2017 година Инспекторатът стартира инспекция по самосезиране след обява в електронни медии на заявката на арбитър Милен Василев от Софийския апелативен съд за конфискувани му от ръководителя на съда Даниела Дончева каузи, измежду които и търговски спор за над 102 млн. лева ", оповестява институцията до в. " Сега " в отговор на запитване на изданието.

На 16 октомври 2017 година ръководителят на САС Даниела Дончева изиска от Инспектората към Висш съдебен съвет незабавна инспекция на дейностите ѝ като административен началник съгласно изказванията в заявката на арбитър Милен Василев - цялостна инспекция на придвижването на визираното от Милен Василев комерсиално дело, от образуването му до момента, а в случай че Инспекторатът реши - и на всички каузи в 6-и състав на комерсиалното поделение на САС.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР