Инспекторът от Агенцията по безопасност на храните в Шумен К.

...
Инспекторът от Агенцията по безопасност на храните в Шумен К.
Коментари Харесай

Ветеринарен лекар отглеждал плантация от марихуана за 170 бона

Инспекторът от Агенцията по сигурност на храните в Шумен К. К. е предаден на Окръжната прокуратура в Шумен за осъществени от него две закононарушения, свързани с опиати в огромни размери. Това оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.
Стойността на конфискуваното количество марихуана в землището на село Янково, където ветеринарният доктор си направил плантацията за развъждането й, е 171 120 лв., а на конфискуваната марихуана, която държал за разпространяване в къщата си в кв. „ Дивдядово “ – съвсем 170 000 лв.. Количеството на наркотичните субстанции е над 80 кг.
В обвинителния акт прокуратурата показва, че цената на предмета на закононарушението надвишава над два пъти критерия за изключително огромните размери.
Досъдебното произвеждане било формирано, откакто 33-годишният мъж бил спрян за инспекция на входа на квартала от полицейски чиновници на 9 октомври 2018 година Мъжът бил тестван с техническо средство, а показанията отчели, че Красен К. ръководи МПС след приложимост на наркотични субстанции.
При инспекция в дома му органите на реда усетили характерния аромат на марихуана. Със следово куче била открита и плантацията с марихуана, която Красен засадил и отглеждал в гориста околност край село Янково. Технологията за развъждане на конопа съгласно разпита на арестувания била заимствана от уебсайт.
Инспекторът, който е ветеринарен доктор, е знаел, че развъждането и извличането на сокове от растението от типа Херба канабис индика сатива е неразрешено от закона. Затова посредством Гугъл maps избрал труднодостъпния регион в землището на село Янково, ситуиран до водоизточник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР