Инспектор Иван Петков е новия началник на Пето районно управление.

...
Инспектор Иван Петков е новия началник на Пето районно управление.
Коментари Харесай

Нов началник поема Пето РУ в Пловдив

Инспектор Иван Петков е новия шеф на Пето районно ръководство. Той е встъпил в служба от през днешния ден със заповед на шефа старши комисар Георги Чергов, който го показа пред състава на районното в наличието на заместника си комисар Димитър Събчев.
Прочетете още
Инспектор Иван Петков е роден през 1987 година. Непосредствено след довеждане докрай на Академия на Министерство на вътрешните работи през 2011 година стартира работа като младши проверяващ служител на реда към отдел „ Досъдебно произвеждане ” при ОДМВР – Пловдив. От март 2013 година е преназначен като шпионин в бранш „ Криминална полиция ” на Трето районно управление (на МВР). Същата позиция заема и в интервала от 2015 до сегашния миг в отдел „ Криминална полиция ”, като учредената линия на активността му е обвързвана с закононарушенията срещу личността.

Той заема мястото на досегашния началник на районното Иван Чочков, срещо който е стартирана инспекция след сигнал, че се е опитал да окаже влияние върху чиновници на КАТ. Той бе  засечен да кара с над 100 км/час по пловдивски бул..

 

За проявено усърдие и професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности неведнъж е получил оценки от управлението на Министерство на вътрешните работи и на дирекцията.

Припомняме, че от няколко дни не престават назначенията по районните ръководства. На вчерашният ден основен контрольор Александър Костадинов пое ръководството на  Първо районно управление (на МВР) в Пловдив, а Четвърто районно управление (на МВР) оглави главен контрольор Деньо Грозев. Главен контрольор Венелин Костов бе назначен за шеф на районно управление (на МВР) - Стамболийски. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР