Иновациите, представени от Apple в iPhone 13, бяха осмени като

...
Иновациите, представени от Apple в iPhone 13, бяха осмени като
Коментари Харесай

Samsung осмя Apple и анонса на iPhone 13


Иновациите, показани от Apple в iPhone 13, бяха осмени като такива от съперника Samsung
(снимка: Apple)

Веднага след вчерашното показване на смарт телефоните от серията iPhone 13 съперникът Samsung разгласява няколко известия в обществените мрежи, които осмиват по този начин наречените нововъведения, които от дълго време участват в устройствата на южнокорейския производител.

Apple с горделивост разгласи, че iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max за първи път в линията разполагат с екрани ProMotion с периодичност на освежаване до 120Hz. Но Samsung напомни, че нейните смарт телефони от дълго време са оборудвани с екрани на 120Hz.

Очевидно, Samsung укорява Apple, че показва за иновация нещо, на което потребителите на от дълго време са привикнали.
още по тематиката
Още предходната година Samsung Galaxy S20 пристигна с поддръжка на режим 120Hz, който по-късно се появи в Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S21 и Galaxy Z Fold3. В същото време последният от изброените модели получи освен огъващ се екран, само че и подекранна камера.

Samsung също не пропусна да уязви своя съперник, че към момента даже не прави и намек за: „ Представете си какъв брой по-интересен би бил новият iPhone, в случай че може да се сгъне на половина ”, споделят корейците.

„ Някой различен има ли чувство за дежавю? Или единствено ние? ”, разясниха от в обществената мрежа Twitter.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР