Иноваторът в модерната търговия у нас Kaufland България продължава с

...
Иноваторът в модерната търговия у нас Kaufland България продължава с
Коментари Харесай

Kaufland България официално откри 2 модернизирани хипермаркета в Пловдив

Иноваторът в модерната търговия у нас Kaufland България продължава с поетапната рационализация на своите хипермаркети и през днешния ден открива два актуализирани филиала в пловдивските квартали „ Христо Ботев “ и „ Гагарин “. Общата инвестиция на дейностите възлиза на близо 6 300 000 лв.. Фокус на подобренията са витрините с обслужване и в двата магазина, като оборудванията са сменени с най-голям клас хладилни витрини, което задава още по-завишени критерии за хигиена, сигурност на храните, температура на предпазване и визуализация на продуктите. „ Витрините на бъдещето “ са нискоемисионни, построени са съгласно най-модерните екологични стандарти, разполагат с LED осветяване и употребяват хладилен сътрудник, който е в пъти по-щадящ към околната среда, спрямо стандартните. На витрините се излагат всекидневно над 400 свежи храни, непакетирани меса и салами, сирена, маслини, млечни артикули, салати, риба и морски блага.

„ Продължаваме да влагаме в новаторски решения, които да подсигуряват качеството, което предоставяме на нашите клиенти. Новите ни витрини неслучайно могат да бъдат наречени „ витрини от бъдещето “, тъй като те задават нови критерии и нови стандарти, както за нас, по този начин и за целия бранш. С процесите, които протичат в новите ни уреди, подсигуряваме още по-висок надзор при съхранението на свежите ни артикули. “ Това разяснява Иван Чернев, изпълнителен шеф на Kaufland България и уточни, че витрините с обслужване в магазинната мрежа в цялата страна са доста търсени измежду клиентите на веригата. Той акцентира, че по данни на компанията витрината на магазина в кв. Христо Ботев в гр. Пловдив е най-посещаваната в цялата страна.

Освен витрини модернизацията обгръща увеличение броя на касите на самообслужване и обогатяване на асортимента в специфичната секция за готвена храна за у дома „ To-go ”. Според изследване на ритейлъра, още веднъж Пловдив е отличник по брой клиенти, които избират да употребяват касите на самообслужване. На седмична база сред 9 000 и 10 000 клиенти употребяват опцията да отбележат и платят сами покупките си при извършване на покупки.

От началото на годината Kaufland България влага близо 27 млн. лева в реновиране на магазините си, като проектите за тази година са броят на обновените филиали да стане общо осем. Модернизацията е част от цялостното трансформиране на хипермаркетите, което включва както внедряване на софтуерни нововъведения, по този начин и уголемение на продуктовия подбор.

За Kaufland България

 

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР