Иновативният технологичен бранд Blackview представя на пазара дългоочаквания издръжлив флагмански

...
Иновативният технологичен бранд Blackview представя на пазара дългоочаквания издръжлив флагмански
Коментари Харесай

Blackview представя два флагмана: Blackview BV9300 – издръжлив смартфон с лазерен далекомер и слушалките от висок клас AirBuds 10 Pro

Иновативният софтуерен бранд Blackview показва на пазара дълго чакания устойчив флагмански смарт телефон BV9300, както и качествените слушалки AirBuds 10 Pro. Мобилният телефон BV9300 трансформира пазарната игра със своя революционен лазерен далекомер, мощното фенерче, наличните до 21 GB оперативна памет плюс 256 GB флаш диск, 8-ядрената SoC Helio G99, батерията с потенциал 15080 mAh и оптичните датчици с резолюции 50 МР + 32 МР с поддръжката на технологията ArcSoft® 3.0, които вършат този смарт телефон идеалния избор за хора, които работят навън. Слушалките AirBuds 10 Pro поддържат усъвършенствана технология за въздушна проводимост, която обезпечава на предприемачите свободно време, а на спортистите оптимален комфорт, като и в двата случая качеството на звука е несравнимо.

Новите флагмани на Blackview

Като се вземат поради професионалните потребности от качествено премерване от страна на строителните служащи, а и от спортните запалянковци, BV9300 предлага тъкмо каквото е належащо: новаторски лазерен далекомер, който може да мери дължини до 40 метра. Характеристиките на далекомера с впечатляващи: точност  само  1 мм и време за реакция едвам 0,3 секунди. Независимо дали мери дължини, площи и размери на декориране на закрито или се употребява за потребностите на рисковите спортове на закрито, BV9300 е подобаващ за всякакво приложение и всякакво потребление.

Blackview схваща потребностите на потребителите от осветяване по време на пътешестване или работа и общоприетата версия на BV9300 е оборудвана със суперярко фенерче с мощ 100 лумена. Това фенерче може да осветява на разстояние до 10 метра, осигурявайки на потребителите по-ярко, по-ясно и по-безопасно осветяване. По отношение на сигурността потребителите могат да употребяват вградения в фенерчето SOS стробоскопичен режим за изпращане на сигнал за злополучие, като по този метод бързо уведомяват спасителите за помощ при незабавни случаи.

Мощната батерия

За да обезпечи постоянен и дългогодишен живот на батерията по време на навигация, връзка и спешни обстановки навън, BV9300 разполага с 15 080 mAh твърдотелна батерия и 33W бързо зареждане. Само след 3,5 часа зареждане, времето в режим на подготвеност може да доближи до 1828 часа, което е задоволително даже по време на пътувания на разстояние до 8280 км, като да вземем за пример тези по маршрутите в Европа, Азия, Африка или Америка, без да пораждат проблеми с батерията.

Плавната работа

За да обезпечи на потребителите оптимално преживяване при прилагане, без значение дали става въпрос за игри, стрийминг на видеоклипове, пътешестване или работа, Blackview BV9300, като крал на продуктивността, е оборудван с осемядрения процесор MediaTek Helio G99, с до 21 GB RAM, 256 GB ROM и технологията Atomic Memory, което усилва общата продуктивност на BV9300 с 50%. С бенчмарк резултат до 353 283 точки в Antutu, съпоставим с този на най-новите чипове с поддръжката на 5G се обезпечава плавна многозадачност и потребителите могат да работят безпроблемно с до 20 приложения.

Камерите

За да се разшири опцията на потребителите да вършат висококачествени фотоси даже при едва осветяване, BV9300 е оборудван с 32MP предна камера на Samsung® и 50MP задна камера на Samsung® и се базира на актуалните логаритми ArcSoft® 3.0, които обезпечават по-ярки фотоси в едва осветена среда.

Заедно с Blackview BV9300 си заслужава да се обърне внимание и на новите флагмански слушалки на Blackview – AirBuds 10 Pro.

За да обезпечат на потребителите оптимален комфорт и сигурност при слушане на аудио, AirBuds 10 Pro употребяват усъвършенствана технология за въздушна проводимост. В комбиниране с ергономичните закачалки за уши и щадящия кожата материал TPU потребителите могат да носят AirBuds 10 Pro дълготрайно време, без да изпитват дискомфорт.

За да обезпечат несравнимо аудио преживяване, AirBuds 10 Pro употребяват най-съвременни огромни динамични представители с диаметър 16,2 мм, които обезпечават в действителност поглъщащо аудио преживяване, което ще остави потребителите без мирис. Освен това AirBuds 10 Pro включва технологията за угнетяване на шума ENC и технология за образуване на излъчването, което разрешава на потребителите да организират кристално чисти диалози, като в същото време резервират неприкосновеността на персоналния си живот.

За да могат потребителите да се любуват на продължително възпроизвеждане на тон, AirBuds 10 Pro се доставят с вградена мощна батерия с потенциал 550 mAh, която обезпечава до 36 часа възпроизвеждане на музика.

Понастоящем се продават и AirBuds 10, като множеството им спецификации са също толкоз примамливи, колкото и на AirBuds 10 Pro.

Цени и наличия

BV9300 и AirBuds 10 към този момент са налични на специфична цена за предварителни поръчки надлежно от 191,99 $ и 25,99 $, като цената може да бъде още по-ниска след използване на купоните за отстъпка. Тази невероятна оферта ще бъде налична единствено в продължение на 5 дни, считано от 10 до 14 май 2023 година българско време. Не чакайте, възползвайте се от тази лимитирана по време оферта и се сдобийте с тези изключителни артикули още в този момент!

Платено известие
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР