Иновативният модел идва и с функции на изкуствен интелектLG Signature

...
Иновативният модел идва и с функции на изкуствен интелектLG Signature
Коментари Харесай

LG Signature OLED TV R – първият навиващ се телевизор

Иновативният модел идва и с функционалности на изкуствен интелект

LG Signature OLED TV R разрешава на потребителите да трансформират персоналното си пространство, без да се преценяват с размера на тв приемника (източник: LG)

Първият в света навиващ се тв приемник от последващо потомство OLED TV дебютира на ревюто CES 2019 в Лас Вегас. Освен функционалност за навиване моделът LG Signature OLED TV R включва благоприятни условия за изкуствен интелект и се отличава с доста високо качество на картината и звука.

В последните години главната наклонност при тв приемниците е да усилват размера на екраните си и разграничителната дарба. Големите и обемни остарели тв приемници до неотдавна преобладаваха пространството в домовете, само че новите модели оферират ултра тънки екрани и дизайн, който да е прелестен акцент във всяко помещение.

Новият OLED тв приемник на LG, показан на ревюто CES 2019 в Лас Вегaс, има революционна функционалност за навиване. LG Signature OLED TV R разрешава на потребителите да трансформират по своя преценка персоналното си пространство, без да се преценяват с размера на своя тв приемник, който неизбежно заема място в стаята.

Телевизорът има три функционалности на гледане – Full View, Line View and Zero View, които обезпечават гледане на телевизия по нов метод, с помощта на развиването на OLED технологиите.

Full View функционалността включва огромен екран с най-високо равнище на контрастност, дълбочина и натурализъм на картината. Изкуственият разсъдък за картината и звука, втора генерация интелигентни процесори α (Al-pha) 9 на LG и логаритъм за надълбоко образование дават на този тв приемник редица преимущества. Потребителите могат да работят с устройството с гласови команди посредством AI системата Alexa на Amazon и новите системи AirPlay 2 и HomeKit на Apple.

Освен функционалност за навиване моделът LG Signature OLED TV R включва благоприятни условия за изкуствен интелект (източник: LG)

С помощта на AirPlay 2 потребителите свободно могат да гледат видео от iTunes и други платформи за видео, музика и фотоси. С HomeKit пък ще могат да управляват своя тв приемник благодарение на Home приложението или през Siri.

Line View функционалността разрешава на една част от LG Signature OLED TV R да остане скрита, като тази опция е потребна, когато не е належащо да се употребява цялостният екран на тв приемника. Потребителите могат да употребяват екрана за разнообразни приложения, в това число да го трансфорат в часовник, който да демонстрира часовото и метеорологичното време, да го употребяват за музикални приложения или за Home Dashboard или пък за виртуална рамка за фотоси.

С функционалността Zero View всичките 65 инча на LG Signature OLED TV R се скриват и тв приемникът се навива в своята основа. Дори и с тази функционалност обаче потребителите могат да се любуват на музика и друго аудио със системата Dolby Atmos.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР