Иновативна идея изпратиха млади творци до Varna24.bg. Те твърдят, че

...
Иновативна идея изпратиха млади творци до Varna24.bg. Те твърдят, че
Коментари Харесай

Варненци с иновативна идея за спасение от жегите

Иновативна концепция изпратиха млади създатели до Varna24.bg . Те настояват, че по този начин ще бъде решен един от най-големите проблеми през лятото - нажежените до краен лимит кръстовища в града, където ежедневно се " пържат " стотици хора.

Поставянето на чадъри ще резервира жителите и гостите, които чакат зеления сигнал на светофара. В момента доста от тях се крият на сянка край близки дървета и здания, само че не на всякъде има такива, аргументират концепцията си младите варненци, като ползват и визуализация.

Те изясняват, че инвестицията няма да е скъпа - въпреки всичко това са чадъри. Освен това те могат и да бъдат брандирани с лога на разнообразни компании, което ще донесе доходи от реклама.

Паралелно с това, по този начин ще бъде основан прелестен за окото акцент по другояче скучните кръстовища на Варна - ще наподобяват на гъбки.

Младите варненци се надяват общинската администрация да прегърне концепцията им. Ние я подаряваме на Варна, не желаеме никакъв дял. Важното е, че ще бъде в улеснение на хората, обобщават младите в писмото си до нашата медия.

Припомняме, че преди месеци те предложиха новаторски хрумвания за отделяне на Варненска библиотека. Вижте ТУК
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР