Иновативен подход в Беларус за присъствие на зрители по трибуните

...
Иновативен подход в Беларус за присъствие на зрители по трибуните
Коментари Харесай

На мач в Беларус, но... виртуално

Иновативен метод в Беларус за наличие на фенове по трибуните на футболни мачове. Виртуални почитатели заеха своите места в дуел за Купата на страната.

На стадиона в Брест, където се игра срещата сред локалния " Динамо " и гостуващия " Шахтьор " Солигорск, домакините засвидетелстваха почитание, поставяйки макети на почитатели с фланелки на разнообразни тимове в един от секторите.

Въпреки че беларуското състезание продължава, доста последователи стопираха да посещават мачовете поради увеличаващия се брой инфектирани с COVID-19.

Клубът обаче предложения ентусиасти от целия свят да купят билети по 67 рубли, което е много повече от нормалните цени. Част от събраните средства ще бъдат дарени за битката с ковид.



bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Български фармацевт в Лондон: Разказ за политиката на аптеките на Острова Състоянието на Борис Джонсън продължава да се усъвършенства Висш съдебен съвет реши: Къса с компанията, построила е-системата за инцидентно систематизиране на каузи Трима астронавти излетяха за Международната галактическа станция Спорът за българските артикули: Предлагат хранителни щандове пред огромните магазини Скандал в Царево поради алегорична санкция за изсичане на дървета край морето Да пребориш ковид: Жена на 60 година и брачният партньор ѝ на 73 година към този момент са вкъщи си Стилно предизвикателство на Маестро Федерер се трансформира в шлагер (ВИДЕО) Църковни празници по време на пандемия (ОБЗОР) Президентът: Нужен е нов ефикасен модел за ръководство на рецесии, сегашният не сработи Виж още последни 30 са новите случаи на инфектирани с ковид Световната банка: България ще потъне в криза По-кратка пролетна почивка за учениците Стоян Мавродиев за поисканата му оставка: Премиерът е бил съществено измамен Работата от вътрешната страна в интензивно поделение с заболели от COVID-19 Без върба на Цветница и с миналогодишен плодороден огън за Великден 618 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Почина огромният български артист Вълчо Камарашев Напрежение във Враца: Възрастни дами пострадаха при набези Митрополит Гавриил за богослуженията на Великден: Не говорете за неща, които не разбирате Виж още най-четени.btvLinks { display: flow-root; }.btvLinks.item { position: relative; list-style-type: none; display: flow-root; float: left; }.btvLinks.item.link {
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР