Инженери на LG Electronics в областта на изкуствения интелект работят

...
Инженери на LG Electronics в областта на изкуствения интелект работят
Коментари Харесай

LG Electronics и Unity Technologies в партньорство за симулатор на автономен автомобил

Инженери на LG Electronics в региона на изкуствения разсъдък работят дружно с специалисти в машинното образование от Unity Technologies, с цел да основат програмен продукт, който ще разреши на разработчиците на самостоятелни коли да подобрят обучителните системи за по-безопасен автопилот. В партньорството за Симулатора LGSVL, Unity ще се възползва от управителната позиция на LG в изкуствения разсъдък, както и експертната им роля като парньор в международната автомобилна промишленост. Което от своя страна ще се комбинира напълно с уменията на Unity Technologies, създадел на водещата платформа за 3D в действително време.

Симулаторът Unity разрешава няколко от продуктите им да работят по едно и също време. Поддържани от инфраструктурата на Гугъл Cloud, симулаторите на Unity понижават рестриктивните мерки за образование, тестване и инспекция на нови артикули и услуги от 3D среди с висок капацитет. Приложения в областта на компютърното зрение са извънредно мечтани в региона на автомобилната промишленост съгласно Дани Ланг, вицепрезидент на отдела за изкуствен интелект и машинно образование на Unity Technologies.

Сеоман Ким, вицепрезидент на инженерния отдел в платформата за развиване на LG, акцентира значимостта на партньорството сред LG и Unity. „ Доверието на Unity в LGSVL симулатора за развиването на безвредна и постоянна самоуправляваща се кола е явен симптом за това, че партньорството носи изгоди и за двете страни. ", споделя той. „ Нямаме самообладание дружно с Unity да разгледаме какви са новите благоприятни условия, с цел да навлязат нашите разнообразни технологии на автомобилния пазар. "

Партньорството сред двете компании в развиването на симулациите се чака да подкрепи неимоверно автомобилната промишленост, защото тя стремително върви към бъдеще без водачи. Разработчиците на LGSVL симулатора на Unity ще могат фрапантно да забързат образованието на системите си, като тестват по няколко сюжета по едно и също време. С развиването на технологията на Unity, LGSVL симулаторът може да сътвори цифрови копия на среди от същинския свят с акуратност на датчиците, такава че да учи самостоятелните коли на няколко разнообразни обстановки по едно и също време.

Обучението и инспекцията на самостоятелните коли е основен образец за това по какъв начин виртуалната среда може да понижи риска както за колата, по този начин и за всичко към нея, само че също по този начин разрешава на бизнесите да тестват дали системите им работят под стрес преди да ги пуснат на пътя. LGSVL симулаторът комбинира технологиите развити от LG с насочените към данните и висококачествената визуалицация на изображенията на Unity, с цел да разреши тестването и тренирането на по-безопасни интервенции от самостоятелните коли.

LGSVL Симулаторът беше показан през вчерашния ден (26 септември) на Unity`s Unite 2019 в Копенхаген.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР