Инж. Славчо Славчев е водач на листата за кандидати за

...
Инж. Славчо Славчев е водач на листата за кандидати за
Коментари Харесай

Инженер и републикански шампион по шахмат води листата на ПП МИР в Търговище |

Инж. Славчо Славчев е лидер на листата за претенденти за народни представители за идните парламентарни избори на 4 април. Той е инженер и Републикански първенец по шахмат за юноши. Роден на 08.06.1955 год. в Търговище. Магистър от ВМЕИ-Варна с подготовка машинен инженер и с спомагателни квалификации - стопанска система на индустрията и публични науки и обществено ръководство.

Бил е шеф на Наказателно-процесуален кодекс " Ястребино ", технолог в МРК " Хан Крум " и шеф на Националния замък на децата. Той е вицепрезидент на Европейската асоциация за свободно време на деца и младежи и шеф на компания за месодобив и месопреработка.

Инж. Славчо Славчев е ръководител на Сдружението на православните християнски многодетни фамилии и вицепрезидент на Балканската федерация на многодетните фамилии. Той е регионален ръководител на НД " Русофили ", както и зам.-председател на ФК " Светкавица " -Търговище.

" Без морал всяка човешка активност губи смисъл. Пагубно за България е отсъствието на морал в политиката и ръководството на страната. С морални и потвърдени експерти в политиката и ръководството ще се пресече корупцията. Стимулиращи условия за бизнеса ще доведат до важен и дълготраен стопански напредък. Всичко останало е разследване ", съобщи инж. Славчо Славчев.

Семеен с три деца и трима внуци.

Парламентарни избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР