Инж. Христо Иванов е новият управител на БДЖ - Пътнически

...
Инж. Христо Иванов е новият управител на БДЖ - Пътнически
Коментари Харесай

Христо Иванов е новият управител на "БДЖ - Пътнически превози"

Инж. Христо Иванов е новият шеф на " БДЖ - Пътнически транспорти ", оповестиха от железопътния холдинг. Той застава на мястото на досегашния шеф Пламен Пешаров.

Иванов е дълготраен експерт в региона на железопътния превоз като професионалната му кариера е напълно обвързвана с железницата.

Началото на кариерата си новият шеф стартира през 1984 година като технолог на гара Стамболийски. Бил е на разнообразни управителни позиции в ”Пътнически превози”, в това число шеф „ Маркетинг и продажби”. От 2016 година е заемал длъжността „ Ръководител превози” в частен железопътен транспортьор.
Цялото управление на БДЖ е подало оставка Ден по-рано транспортният министър разпореди цялостен одит на холдинга поради тежкото му финансово положение
Това е поредна кадрова смяна по върховете в системата на БДЖ през последните месеци. През ноември цялото управление на холдинга подаде оставка. Тогава стана ясно, че има одитен отчет, който демонстрира обилни проблеми в държавния жп транспортьор. Транспортният министър Росен Желязков пък се оплака от неприятна връзка с мениджмънта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР