Инж. Гърменов, г-н Гюров и г-жа Колчева- Фарфарова наградиха победителите

...
Инж. Гърменов, г-н Гюров и г-жа Колчева- Фарфарова наградиха победителите
Коментари Харесай

Наградиха победителите във фотоконкурса „Красотата на Разлог“, организиран по повод 110 години от Освобождението на града 

Инж. Гърменов, господин Гюров и госпожа Колчева- Фарфарова наградиха спечелилите във фотоконкурса „ Красотата на Разлог “, проведен във връзка 110 години от Освобождението на града.

Голямата „ Награда на Кмета “ завоюва Александър Страхилов, взел участие с няколко фотоси, които показват природата, забележителностите и лицата на цялата община.

С единогласие умело жури, в областта на фотографията, дружно с управлението на Община Разлог, избра " Красотата на Разложката долина ” за притежател наградата на Кмета. Заслужено първо място завоюва Цветиана Манова, възпитаничка на СУ „ Братя Каназиреви “, с „ Полет на лястовици ”. Призовата тройка бе допълнена от „ Зимна приказка в центъра на Разлог “, снимана от Надя Алуминова и снимка на Славина Луканова, редставяща „ Лицата на Разлог “.

Безапелационен победител и притежател на „ Награда на публиката “, определен посредством гласоподаване в обществените мрежи, стана Румен Пулин, снимал двама прелестни младежи от Разлог.

Диплом за присъединяване инж. Гърменов връчи на Кристина Джупанова и Симеон Дамянов.

В състезанието, проведен от Община Разлог, присъединяване взеха десетки фотографи от страната и чужбина, представяйки над 300 фотоси, разкриващи хубостта на разложкия край.

Организаторите благодарят на всички, които взеха решение да се включат в тазгодишното издание на фотоконкурса „ Красотата на Разлог “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР