Инж. Божидар Желязков пое управлението на „Водоснабдяване и канализация ЕООД

...
Инж. Божидар Желязков пое управлението на „Водоснабдяване и канализация ЕООД
Коментари Харесай

Божидар Желязков поема управлението на ВиК-Хасково

Инж. Божидар Желязков пое ръководството на „ Водоснабдяване и канализация " ЕООД - гр. Хасково. Той към този момент е шеф на водното сдружение, което оперира в региона и се грижи да дава услугите „ водоснабдяване и канализация " до над 177 000 консуматори в района.

С цел по-бърза оптимизация на работата на ВиК-Хасково операторът ще се ръководи от човек, който добре познава положителните практики и насъбраните проблеми във ВиК сдружението от вътрешната страна.

Божидар Желязков е строителен инженер, приключил през 2011 година Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) със компетентност „ Водоснабдяване и канализация ". През 2014 година се е дипломирал в Института по следдипломна подготовка на УНСС с профил „ Икономика и организация на ВиК бранша ". Той е и магистър по стопанска система от УНСС.

Новият шеф на ВиК-Хасково стартира трудовия си стаж във „ ВиК " ООД - гр. Димитровград. От септември 2011 година до август 2013 година е бил механически началник в сдружението, а от август 2013 година до януари 2015 година - основен инженер на същия воден оператор. От февруари 2015 година до в този момент Божидар Желязков работи като началник на звено във „ ВиК " ЕООД - гр. Хасково.

През октомври 2021 година управлението на „ Български ВиК холдинг " ЕАД избра инж. Божидар Желязков за шеф на ВиК-Хасково. Дружеството е измежду дъщерните звена на БВиКХ, чийто принципал е министърът на районното развиване и благоустройството.

С назначението на човек от сдружението отпред на ВиК-Хасково, управлението на БВиКХ разчита инж. Желязков да създаде и показа в незабавен порядък идея с визия за развиване на ВиК оператора, ограничения за възстановяване на предоставяната ВиК услуга на жителите, както и да продължи политиката за финансова дисциплинираност и бистрота при работата на „ Водоснабдяване и канализация " ЕООД - гр. Хасково.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР