Инж. Ангел Джоргов ще е новият зам.-кмет на в направление

...
Инж. Ангел Джоргов ще е новият зам.-кмет на в направление
Коментари Харесай

Инж. Ангел Джоргов ще е новият зам.-кмет по строителството на София

Инж. Ангел Джоргов ще е новият зам.-кмет на в направление „ Обществено строителство “, заяви БГНЕС. През април тази година инж. Джоргов беше определен за член на Съвета на шефовете на „ Метрополитен “ ЕАД.
С отчет на кмета на София през днешния ден той ще бъде освободен от тази служба с решение на Столичен общински съвет и ще може да поеме поста на зам.-кмет по строителството, посочи БГНЕС.
Инж. Джоргов е лекар по подземно строителство. От 2008 година работи в общинското сдружение „ Метрополитен “ ЕАД по построяването на разнообразни сектори на столичното метро. От 2016 година е зам.- шеф ръководство „ Инвестиционна активност “ и зам. -ръководител на плана за Трета линия на метрото.
 Трети зам.-кмет на София желал да напусне, сигнализират от опозицията Трети зам.-кмет на София желал да напусне, сигнализират от опозицията
Зам.-кметът на София инж. Цветан Божинов е подал оставка, заяви опозицията по време на съвещанието на Столичния общински съвет. Предст...
Кметът Фандъкова одобри оставката на, съобщи още организацията.
Припомняме, по-рано опозицията изиска отговор дали е правилно, че трети зам.-кмет желал да напусне и от Столична община дадоха обещание информация по въпроса в границите на деня.
Инж. Бoжинoв оглави публичното строителство в София в края на предходната година по персонално гледище на Фандъкова. Той застана отпред на изцяло ново направление в общината, което бе намерено поради проблемите с огромни обществени планове като ремонта на " и други При представянето на Божинов Фандъкова съобщи, че избира него, защото той имa 30-гoдишeн oпит в cфepaтa, като е работил по строителството на метрото и e pъĸoвoдил гoлeми инфpacтpyĸтypни и cтpoитeлни oбeĸти в Бългapия и чyжбинa, напомни БГНЕС. Съобщението за неговото овакантяване идва, откакто през последните дни стана ясно, че Столична община изостава с редица планове в неговия сектор, измежду които ремонта на основния бул. " Тодор Каблешков ", а на други места още веднъж ще бъде юридически " ".
Божинов е третият напуснал зам.кмет в почналия през ноември м.г. следващ мандат на Фандъкова. Преди него през април т.г. си потегли предходния зам.кмет с сектор екология Йоана Христова, която бе сменена от някогашния член на управлението на " Топлификация " Десислава Билева. След това шефът на различен нов сектор в Столична община - " Дигитализация " - Владимир Данаилов, си потегли, с цел да стане член на управителния съвет на Фонда на фондовете. Преди дни на негово място Фандъкова назначи 31-годишния икономист Генчо Керязов, означи организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР