Инициативен комитет за провеждане на референдум за недопускане на джендър

...
Инициативен комитет за провеждане на референдум за недопускане на джендър
Коментари Харесай

Нинова поведе и Комитета за референдум срещу джендър идеологията

Инициативен комитет за осъществяване на референдум за недопускане на джендър идеологията в учебните заведения бе публично основан през днешния ден. Намерението за него бе на Българска социалистическа партия и влезе като съществена тематика в предизборната стратегия на партията, макар формалното разграничаване на двете акции. Именно поради това ограничаване през днешния ден в пресклуба на Българска телеграфна агенция се състоя учредяването на инициативния комитет. Той обаче бе управляван от водача на социалистите Корнелия Нинова, която е и сегашен претендент за народен представител и лидер на две листи за идните избори на 2 април.

За заместник-председатели са избрани шефът на 125-о столично учебно заведение и дълготраен народен представител от левицата Ирена Анастасова, както и юристът Владимир Шейтанов от организацията " Род интернешънъл ".

От през днешния ден започва подписката за референдум измежду българския народ, разгласи Корнелия Нинова на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция.

" Конституцията и законите на България подсигуряват правата и отбраната за хора с ощетени права, не бихме желали да се проповядва измежду малолетни лица, желаеме да защитим децата от похищението върху душeвността им, децата би трябвало да останат момче и момиче, а не трето ", закани се Нинова.
 Българска социалистическа партия събира още антиджендъри
Българска социалистическа партия събира още антиджендъри

Гарелов пък доста съжалява, само че се отегля от акцията им

Винаги ще пазиме децата и дамите от принуждение, само че сме против третия обществен пол и Истанбулската спогодба. Съдът в Страсбург се произнесъл, че може джендър идеологията да се преподава в учебно заведение, а Истанбулската спогодба се приема макар неналичието на ратификация от страна на шест страни, изясни още водачът на Българска социалистическа партия.

Въпросът в допитването ще бъде " Народът склонен ли е да се разпространява смяна на пола в учебните заведения и детските градина, теост джендър идеологията? ".

Към Комитета се включват Лидия Божкова, Национално съдружие за протекция на българските деца и фамилии, Нешка Робева, артистът Влади Въргала , общественици професори, лекари, юристи, психолози. Общата им идея е отбрана на българското семейство и обичайни полезности.
 Българска социалистическа партия е нападана поради битката и с джендъра, уверен Ерменков
Българска социалистическа партия е нападана поради битката и с джендъра, уверен Ерменков

Чистката в Българска социалистическа партия била " пречистване на организма " за по-добър избирателен резултат

Тъй като Инициативният комитет не е единствено на Българска социалистическа партия, а към него се причисляват и известни персони, учредяването не се прави директно от левицата и не в централата им - на " Позитано " 20.

Представители на Коалиция " България вън от НАТО и Европейски Съюз " участваха на конференцията и желаеха да се причислят към самодейността и подписката. Корнелия Нинова одобри, само че с конкретизиране, че Българска социалистическа партия не е за излизане от Европейски Съюз .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР