Инициативен комитет СПАСИ Провадия“ с подкрепата на ПП-ДБ стартира подписка

...
Инициативен комитет СПАСИ Провадия“ с подкрепата на ПП-ДБ стартира подписка
Коментари Харесай

Петков в Провадия: Стартира подписка за околовръстен път, който той спря

Инициативен комитет „ СПАСИ Провадия “ с поддръжката на ПП-ДБ започва подписка за осъществяване на референдум за създаване на околовръстен път на гр. Провадия. Официалното пускане стартира през днешния ден в 18,00 часа пред часовниковата кула на града със специфичен посетител Кирил Петков.

Излизането измежду хората в Провадия е една от дребното сходни обществени прояви на някогашния министър председател по време на акцията и публичната реакция демонстрира, че наподобява е бил прав да заобикаля сходни срещи. Недоволни жители посрещнаха Петков с обвинявания, че точно неговото държавно управление е замразило плана на пътя, за който в този момент ще събира подписи.

Отделно не му бяха спестени и рецензии за инфлацията и цялостната активност на кабинета.

На Кирил Петков се наложи да се изяснява напоително за изявлението на Асен Василев: „ Да го д*хат бедните “. Лидерът на Политическа партия изясни, че цялото изявление на приятеля му е било, че ГЕРБ са работели на този принцип. Но и акцентира, че не утвърждава езика на сътрудника си и не е склонен, че би трябвало да се употребяват такива думи.

„ Само 164 работни дни ние успяхме да вдигнем пенсиите 3 пъти! “, съобщи за следващ път Кирил Петков, само че жители му опонираха, че е вдигнал и яйцата на 50 стотинки от 20.

На недоволството на събралите се, се че чуха апели от хора от „ смяната “: „ Млъкни бе, млъкни “ и „ Нека съблюдаваме положителния звук “.

Изграждането на Обходен път на Провадия действително не е и от компетенциите на локален референдум, какъвто желаят да вършат „ смяната “. Проектът не може да бъде сбъднат от община Провадия, тъй като това е въпрос, който се взема решение от Министерския съвет.

Положително мнение беше обещано по време на третия кабинет „ Борисов “, когато беше даден старт на плана и стартираха тръжни процедури. В последните 2 години обаче въпросът е замразен, а галопиращата инфлация направи реализацията му в утвърдените финансови параметри – невъзможна. Затова компанията, която завоюва търга, чака актуализация на цената на обхода на града. Решение няма и към днешна дата.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР