>Инициативата обозначава 10 години – или 3653 дни – от

...
>Инициативата обозначава 10 години – или 3653 дни – от
Коментари Харесай

Арсен с магичен спектакъл във Варна и с благородна кауза

>
Инициативата отбелязва 10 години – или 3653 дни – от първите стъпки на Арсен на сцена, и е с благотворителна идея. Петдесет % от приходите ще бъдат дарени на Латинка Банева. Тя е вариететна актриса, която дълги години е част от Duo Barry. Латинка страда от рядко заболяване и се нуждае от лекуване в Турция, което коства 50 000 евро.

По този метод Веселин Долмов – Арсен, който е измежду номинираните за премия ИКАР 2019 в категория ВАРИЕТЕТНО И АТРАКЦИОННО ИЗКУСТВО, показва поддръжка си към собствен сътрудник в потребност.

Всички искащи да поддържат идеята, като посетят спектакъла, могат да закупят билетите си от касите на Фестивален и конгресен център в град Варна, а до няколко дни и от системата на EPAY – GO.

Спектакълът “3653 DAYS MAGIC " стопира дъха посредством тайната на илюзията и операцията. Със средствата на комичната магия, той показва историята на едно момче-мечтател. Един слисващ сетивата роман за забавни обстановки, случки, професионални провокации и значими персони, станали част от професионалния път на Арсен – Артистът, който съумява с непримиримост, труд и доста религия.

Веселин е роден във Варна и там е направил първите си професионални стъпки. В следствие ориста го среща с Астор, който с времето се трансформира в негов наставник, а Арсен – в най-хубавия му възпитаник. Днес младият илюзионист е притежател на доста влиятелни награди от национални и интернационалните надпревари и фестивали. Сред тях е и специфична премия връчена от Джо Ем Търнър – президент на най-голямата общественост на маговете в света – IBM International Brotherhood Of Magicians на фестивала " Golden Cat " в град Габрово. Арсен попада и в най-елитната категория – " Artist 1 " – на Макао, Азия.

На българските телевизионни фенове той е прочут още и от реалити форматите " България търси гений “ и " Разсмей Слави “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР