Инициативата на Киев да лиши Москва от постоянното членство в

...
Инициативата на Киев да лиши Москва от постоянното членство в
Коментари Харесай

Москва: Логиката на Киев е напълно изкривена

Инициативата на Киев да лиши Москва от непрекъснатото участие в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и да я изключи от Организация на обединените нации се основава на " изцяло изкривена логичност ", съобщи в говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от Анадолската организация.

" Логиката е изцяло изкривена. Тогава, следвайки тази логичност, можем да приемем, че всички решения, които са били взети в Съвета за сигурност от момента, в който Съветският съюз изчезна и Русия по право зае мястото му, са нелегитимни от позиция на Министерството на външните работи на Украйна, или какво? Ами щом нашето наличие там е нелегитимно, значи и решенията са нелегитимни ", сподели тя.

Захарова добави, че " това е като да четеш някаква художествена литература " и " няма нищо общо с интернационалното право, действителността или дипломацията ".

В понеделник украинското външно министерство излезе с публично изказване, в което предложи Русия да бъде лишена от статута си на непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и да бъде изключена от интернационалната организация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР