Инициативата е под егидата на МОН в рамките на Европейската

...
Инициативата е под егидата на МОН в рамките на Европейската
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в „Електроразпределение Юг“ на 23 ноември

Инициативата е под егидата на МОН в границите на Европейската седмица на професионалните умения

„ Електроразпределение Юг " (част от ЕVN България) ще се включи в самодейност Ден на отворените порти, която се провежда от Министерството на образованието и науката (МОН) в границите на Европейската седмица на професионалните умения (20 - 24 ноември 2017 г.). В тази връзка на 23 ноември 2017 година (четвъртък), за интервала от 15:00 до 17:00 ч., общо 11 Клиентски центъра на „ Електроразпределение Юг " в разнообразни градове ще отворят порти за гости:
Смолян, Кърджали, Пазарджик, Загоре (гр. Стара Загора, ел.подстанция, блок 5), Бургас Юг (кв. „ Меден рудник ", „ Капчето " ), Сливен, Ямбол, Пловдив Център (ул. „ Павликенска " 13), Хасково, Карлово, Асеновград.

Всеки, който прояви интерес, ще има опция да научи специфики от активността на електромонтьорите и проектантите по техническото обслужване на електроразпределителната мрежа и съоръжения; за метода на организация и работа при спазване нормите за сигурност.

Участието на „ Електроразпределение Юг " в самодейността цели усилване на публичното внимание към значимостта на професионалното обучение в областта на електротехниката и превръщането му в прелъстителен избор за младежите.

Повече за самодейността:
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6336872960816742401

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР