Инициативата е на кмета на община Борован – инж. Десислава

...
Инициативата е на кмета на община Борован – инж. Десислава
Коментари Харесай

Община Борован подготвя коледен базар „Чудесата на Коледа“

Инициативата е на кмета на община Борован – инж. Десислава Тодорова взаимно с децата от ЦНСТ Борован, учебните заведения и детските градини на територията на община Борован и ЦПЛР „ Маша Белмустакова “ с. Борован. Събитието е част от коледно-новогодишната стратегия на община Борован. Събраните средства ще оказват помощ за закупуване на уреди нужни за всекидневието на децата от ЦНСТ.
Целта на самодейността е дружно с децата от ЦНСТ Борован и учители и възпитаници от учебните заведения и детските градини от общината да бъдат направени коледни чудеса: сувенири, картички, играчки, коледни украси, сурвачки и всевъзможни коледни чудесии, които децата ще изложат в Коледния Базар. Със събраните средства ще бъдат закупени уреди нужни на децата за всекидневието им в ЦНСТ Борован. Така всички дружно ще усетим коледната магия. На базара са поканени регионалният шеф на област Враца, депутати от област Враца и министри.
Купувайки сувенир от базара Вие ще извършите щастливи:
• деца в неравностойно състояние и такива, останали без родителска милувка, помагайки с Вашата покупката да се реализира една мечта;
• хората, които са ги изработили с доста обич за да дарят усмивка;
• обичаните хора, за които са предопределени подаръчета, носещи любов и доста детска наслада.
Подготовката на ръчно направените картички сувенири и коледни украси за обичайния Коледен базар ще стартира от 09.12.2019г. и ще продължи до 16.12.2019г.
Коледния Базар ще отвори порти на 17.12.2019 година в постройката на Център за поддръжка на личностното развиване „ Маша Белмустакова „.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР