Инициатива с Деца на мач“ бе организирана в Самоков, съвместно

...
Инициатива с Деца на мач“ бе организирана в Самоков, съвместно
Коментари Харесай

Инициатива „С деца на мач“ бе организирана в Самоков

Инициатива с „ Деца на мач “ бе проведена в Самоков, взаимно с градовете Кюстендил и Плевен. Инициативата е проведена по концепция на локалните почитател клубове и симпатизанти на ЦСКА „ Идеята на самодейността е от дребни децата да се възпламенят по футбола и да вървят на футболни мачове “, споделиха от почитател клуба в Самоков за Българска телеграфна агенция. 

Те допълниха, че на вчерашния мач сред ЦСКА и Лудогорец от Самоков са завели към 130 деца и възпитаници, които да гледат мача онлайн. „ Подарихме на всички деца шалове на тима. Транспортните разноски бяха поети от локалния почитател клуб “, показаха основателите. Те прибавиха, че огромна част от присъединилите се деца на вчерашния мач, са били от двете футболни школи в града, както познати и другарски деца на уредниците. Чат от дребните почитатели са били и със своите родители. Коментираха още, че преди започването на мача, децата са били разведени из музея на ЦСКА, като са се срещнали с някогашния футболист Мартин Петров и им е било разказано за историята на клуба. 

От почитател клуба в Самоков обявиха, че 130-те фена не са плащали билети за вход на дуела. Разходът е бил стихотворец от управлението на тима. „ Децата бяха, съгласно нас очаровани. Сигурни сме, че на тях им хареса и останаха задоволени “, допълниха уредниците.

Те прибавиха, че самодейността ще продължи и отсега нататък. Ако тимът ни се класира на евротурнирите, още веднъж ще заведем дребните почитатели, показаха от самоковския почитател клуб на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР